Shell grijpt stevig in vanwege corona en lage olieprijs

DEN HAAG (AFN) - Olie- en gasbedrijf Shell gaat snijden in de kosten en minder investeren vanwege de uitbraak van het coronavirus en de lage olieprijzen als gevolg van een prijzenoorlog. Bovendien schrapt de Nederlands-Britse onderneming een aangekondigde aandeleninkoop. Dat alles heeft tot doel om een financiële buffer te hebben in onzekere tijden.
 Shell grijpt stevig in vanwege corona en lage olieprijs (telegraaf.nl)

Royal Dutch Shell A11.432-3.49% DEN HAAG (AFN) - Olie- en gasbedrijf Shell gaat snijden in de kosten en minder investeren vanwege de uitbraak van het coronavirus en de lage olieprijzen als gevolg van een prijzenoorlog. Bovendien schrapt de Nederlands-Britse onderneming een aangekondigde aandeleninkoop. Dat alles heeft tot doel om een financiële buffer te hebben in onzekere tijden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olieprijs , telegraaf , shell en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!