Van het erf naar een heel gebied......



Originele beschrijving

In drie regio’s onderzoekt het College van Rijksadviseurs hoe landbouw ‘landschapsinclusief’ kan zijn. Een van de partijen die meedenkt over een nieuwe ‘deal’ tussen boer en maatschappij is het Louis Bolk Instituut, een kennisinstelling die duurzame landbouw, voeding en gezondheid onderzoekt. Een gesprek met directeur Jan Willem Erisman.

Bron

Van het erf naar een heel gebied
collegevanrijksadviseurs.nl

Deel dit topic

Reacties

+2
rene-de-jong
Tja, voorbeelden zat waar natuur op goede en dure grond plaats vind, dit komt met name door een te dikke portemonnee van de beheerders.

Landbouw op plekken waar de grond het meest geschikt is, daar doet de markt zijn werk al honderden jaren.
Daar hebben we toch een Erisman en zijn geld verslindende clubje niet voor nodig, maar hij lacht, hij heeft weer een mooie opdracht binnen.

Het zou niet best zijn dat alles al klaar was, dan zat J.W. Erisman zonder werk.
Coen
@rene-de-jong , die man wordt te-pas en te on-pas overal bij gevraagd als het om Landbouw gaat, zgn. deskundige 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0