Goede voeding en zuivel zijn gelukkig nog steeds van levensbelang.

Gezond eten is belangrijk, helemaal voor kinderen. Dat blijkt uit onderzoek van kinderarts Ellen van der Gaag van het ZGT in Hengelo. Door het eten van de juiste voedingsmiddelen kunnen kinderen veel weerbaarder worden tegen virussen. Goed nieuws, helemaal in deze tijd. Maar wat moeten kinderen dan eten?

Kinderen zouden bij voorkeur dagelijks volle melk en roomboter tot zich moeten nemen. Daarnaast zouden ze vijf keer per week groene groentes moeten eten en zeker drie maal per week rundvlees. Met deze voedingsadviezen hebben kinderen bewezen minder koorts, minder antibioticagebruik, hoesten en snotteren ze minder, gaan ze minder naar de huisarts en zijn ze minder moe. En niet onbelangrijk, het voedingsadvies heeft geen bijwerkingen.

Deel dit topic

Reacties

dewittemotor
Voor kinderen, maar ook zeker voor ouderen.
Ga maar eens kijken bij mensen die moeten herstellen van ziektes etc.. Die krijgen allemaal van die eiwitrijke zuivelhapjes. Misschien een idee om zoiets nu ook in de supermarkten te introduceren
+1
kanniewaarzijn
Dus nu voor eens en altijd afrekenen met dat gezeik over hoe slecht zuivel en vlees is. Wat mij betreft kan dit strafbaar gesteld worden; Lieden die deze theorie blijven uitdragen zijn een gevaar voor de mensheid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0