Waarschuwing: plaats niet zomaar #Coronaberichten

Update

Hetzelfde geldt ook voor complot theorieën en andere misinformatie die inspelen op de onderbuikgevoelens van mensen die het misplaatste gevoel hebben dat alles om hun heen georkestreerd is en dat zij als enige de broncode van de Matrix zien.

We hebben hier de afgelopen alle alu-hoedje verschijnselen langs zien komen. Chemtrails, de platte aarde, holocaust denials, de Bilderberg groep, etc.

Al deze berichten worden verwijderd. Er zijn andere sites waar je naar hartelust een nieuw wereldbeeld aan elkaar kunt fantaseren. Doe daar lekker je best.

----
Originele post:

Ik roep iedereen op om hier alleen Corona informatie van betrouwbare bronnen naar elkaar te versturen, en niet zomaar elk bericht hier en op andere plekken te plaatsen en of door te sturen.

"Denk na over de berichten die je ontvangt, want niet alles dat je toegestuurd krijgt over het coronavirus zal correct zin". "Verifieer de feiten bij andere betrouwbare, officiële bronnen of factcheckers. Als je niet zeker bent of iets waar is plaats het dan niet.

Er zullen Prikkers zijn die dit censuur en heel dom en onverstandig vinden. Wij denken daar anders over, we zijn op dit moment alleen gebaat bij zoveel mogelijk correcte informatie. Vage complot theorieën die mensen of organisaties beschuldigen zijn hier niet toegestaan en indien geplaatst zullen wij die zonder discussie zo spoedig mogelijk verwijderden en de plaatser daarvan blokkeren voor verdere deelname op het Prikkebord.

Wij hopen op jullie begrip.

Co en Tinus

Deel dit topic

Reacties

m uut m
👍
+1
Twentsch Land
Geweldig besluit 👍🏻

Voor allen....bedenk goed dat er velen zijn die veel verdriet pijn angst enz enz hebben.
arie.j
Prima , bedankt Co
mlkvhoudr
Sense suur 😉
+1
diezel
Moeilijke kwestie hoor.

Kan De Telegraaf nog?
En OP1?
Ab Osterhaus toch wel?

Viroloog Osterhaus: ‘Begin nu met een lockdown!’
telegraaf.nl/video/202963433/…
newholland6640
Goede actie!
+4
Tinus
Hetzelfde geldt ook voor complot theorieën en andere misinformatie die inspelen op de onderbuikgevoelens van mensen die het misplaatste gevoel hebben dat alles om hun heen georkestreerd is en dat zij als enige de broncode van de Matrix zien.

We hebben hier de afgelopen maanden alle alu-hoedje verschijnselen langs zien komen. Chemtrails, de platte aarde, holocaust denials, de Bilderberg groep, etc.

Al deze berichten worden verwijderd. Er zijn andere sites waar je naar hartelust een nieuw wereldbeeld aan elkaar kunt fantaseren. Doe daar lekker je best.
Jan S
😀
Tinus
@Jan S We zijn jou geen podium verplicht Jan.
Jan S
😀
Grasbaal
Quote Reactie van @Jan S:
Wij maken met z'n allen jouw podium!!

Tinus en ik zijn hier de schouwburgdirecteuren. Als het theaterprogramma op slot niet meer aansluit op de doelgroep dan moeten niet de artiesten maar de schouwburgdirecteuren maatregelen nemen.

Zoals je weet is er hier evengoed heel veel mogelijk maar af en toe moeten wij onze grens aangeven....
+1
Tinus
@Jan S Omdat je graag naar oude wijsgeren luistert heb ik nog een mooie quote voor je:
Quote:

“Minder bekend is de paradox van de tolerantie: onbeperkte tolerantie moet leiden tot het verdwijnen van tolerantie. Als we ongelimiteerd tolerant zijn, zelfs jegens hen die zelf intolerant zijn, als we niet bereid zijn een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanvallen van de intolerante medemens, dan zal de tolerante mens te gronde gaan, en met hem de tolerantie."

Co en ik hebben denk ik het meest tolerante boerenforum van Nederland. Maar er zijn dus noodzakelijkerwijs grenzen.

Jij vindt dat wellicht een beperking van jouw vrijheid. Ik vind dat niet. Als je bij de ingang van een supermarkt gaat lopen schreeuwen dat het einde der tijden nabij is, dan wordt je ook verwijderd. Niet vanwege je mening, die mag je houden, maar vanwege de overlast.

Het staat je vrij een boerenforum te beginnen waar iedereen z’n uitgebreide fantasie ten toon kan spreiden. We leven in een vrij land.
+1
newholland6640
Ik wordt op fb enz ook wel een beetje moe op de normeloze kritiek op het kabinet. Man, als je nu nog in allerlei complot theorieën gelooft heb je echt wel een verwrongen zelfbeeld.
Tinus
@newholland6640 Ja ze houden met name zichzelf voor de gek. Door te doen alsof ze de enige zijn die "de echte waarheid" zien kunnen ze zich iets beter voelen dan hun omgeving. Religies spelen ook in op deze wrange behoefte.
Zwaagdijk
@Tinus en nostradamus?😉

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0