Illustratie van: Sammy2004

Lijst met cruciale beroepen wordt uitgebreid: ook uitvaartondernemers en boeren erop

De lijst met ‘vitale beroepen’ wordt vandaag uitgebreid. Zo komen boeren en uitvaartondernemers op de lijst. Kinderen van ouders met die beroepen kunnen daardoor wél terecht bij de kinderopvang.

Deel dit topic

Reacties

demelkboer
Het gros maakt geen gebruik van kinder opvang maar iedereen wordt graag cruciaal gevonden.
Ps onze kinder gaan wel een aantal dagdelen in de week naar kinderopvang maar nu even niet
Coen
@demelkboer , kleinkinderen gingen pa helpen, kon ik vandaag ff een fietstochtje maken.

onderweg veel fietsers: vaak leraren die zeiden dat ze nu 3 extra weken betaalde vakantie hadden, hadden geen enkele behoefte om tijdelijk oppasser zorgverlener of schoonmaker te worden—> wat een moreel kompas.
+1
Elvis
@Coen maandag en vandaag waren ze zowieso nog op school
Coen
@Elvis , ???, en gisteren waren ze op de fiets onderweg in mooi en rustig Fryslân
+1
huub
@Coen fake news. Mijn vrouw en moeder werken in het onderwijs en waren gisteren beide op school.
+1
joozt
@Coen Ik werk parttime in het MBO onderwijs en wij zijn zeer zeker niet vrij deze dagen. Aan het eind van het schooljaar zullen de studenten toch aan het gewenste niveau moeten voldoen. Ook het voortgezet onderwijs en basisonderwijs is echt geen vakantie aan het vieren. Pas dus alsjeblieft een beetje op voordat je zulke beschuldigingen de wereld in slingert.
hoest
Tja mijn vrouw heeft dan weer geen cruciaal beroep. werkt wel voor zich zelf dus werkt ook door. kinderen kunnen mooi de fleslammeren melk geven

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0