Tesla haalt personeel in Duitsland terug naar de VS

De Amerikaanse autofabrikant Tesla haalt zijn personeel dat in Duitsland werkte aan de bouw van de eerste Europese autofabriek van het merk, weg uit Europa. De medewerkers dienen zich zo snel mogelijk in de VS te melden, weet Automobilwoche, een vakblad voor de auto-industrie.

In elk geval 30 medewerkers van Tesla zouden al aan de oproep gehoor hebben gegeven. Zij waren in Duitsland om de bouw van de nieuwe fabriek, bij Berlijn, te coördineren. Automobilwoche verwacht dat dit gevolgen kan hebben voor de geplande bouw. De ‘Gigafabriek’, zoals Tesla hem noemt, zou in de zomer van volgend jaar met de productie starten.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , bouw , europa , personeel , merk en tesla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0