Forse winstdaling voor ForFarmers

Nettoresultaat ForFarmers kwam 69,8% lager uit dan een jaar eerder. De omzet groeide met 2,4%.

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Lijkt wel een doorsnee boerenbedrijf🙈
Hooibaaltje
Doorsneebedrijf heeft de zaakjes nog beter voor elkaar!
Beurs Is ook al niet veel meer van over
+1
grös
@Hooibaaltje
Winst maken over de rug van de boeren?
Agrifirm is ook overal locaties aan het sluiten, ook geen best teken.
hans1980
Nu instappen?

(klik om te vergroten)

Jan te Raa
Belooft niet veel goeds voor FrieslandCamipna, de bestuurders Wunnekink en Addink zitten in beide besturen
+4
dewittemotor
@Jan te Raa Die bestuurders helpen elkaar allemaal over de rug van ons. Vandaag op melkweb wordt weer een samenwerking met o.a. Agrifirm aangekondigd over voeradditieven mbt methaan.

Zou je toch denken, dat Corona gaat ons bakken met geld kosten. Grote kans dat heel de economie om zeep gaat. Wat centen melkgeld minder, wat omzet/aanwas minder, wat extra kosten die de bedrijven om ons heen aan ons doorrekenen en een gemiddeld melkveebedrijf gaat dat dit jaar zo maar 100.000 euro kosten. Maar nee, niet effe afwachten, maar meteen weer een nieuwe kostprijsverhoging verzinnen
+1
grös
@dewittemotor
Dergelijke voeradditieven zijn er zeker 30 jaar, (FIR, koolstofklei) maar de "geleerden" moeten weer het wiel weer opnieuw uitvinden, en het liefst met een heleboel stropdassen, in samenwerking met een dure multinational, DSM.
Agrifirm/FF weet ook wel dat het anders een heleboel brokjes en omzet gaat kosten, gewoon de koeien wat minder hard voeren, minder kunstmest, lost al een heleboel op, maar nee dat is te makkelijk en niet hip, melkproductie per koe mag in hun wereld alleen maar groeien.
@grös ze vergeten 1 ding
Boeren worden geboren en niet gemaakt
De omzet voor hen is de vermenigvuldiging van het aantal boeren en hun bedrijfsomvang
Het aantal boeren wordt door hun plannetjes versneld gereduceerd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers , boerderij en omzet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN