MOB over beweiden en bemesten: 'Niet handhaven is minachting rechtspraak'

Milieuorganisatie MOB wil dat de provincie gaat handhaven bij bedrijven die geen vergunning hebben voor het beweiden en bemesten. Vandaag stonden de partijen voor de rechter in Zwolle. MOB wil dat er versneld wordt gestart met een procedure om tot handhaving te komen.

Deel dit topic

Reacties

+5
casev
Het word tijd dat politiek den haag eens fatsoenlijke hun werk doet, zodat de rechterlijke macht hun rotzooi niet hoeft op te ruimen..... Maar ik ben bang dat na vele jaren met minderheids/midden kabinetten die kans steeds kleiner word...
+1
de jonge
Met hoeveel minachting heeft de landbouw al jaren te maken johan,het is een keer klaar nu
+1
Weidezicht
Toch is het misschien wel mooi dat hij dit aanvecht. Dit haalt de publiciteit en daarmee wordt openbaar hoe gek geworden we zijn in dit land. Dit is voor MOB en alle linkse populisten misschien toch een soort schot in eigen voet?
sorry
@Weidezicht een vorm van geld binnenharken

handhavingsverzoek.nl/
Weidezicht
@sorry benieuwd hoeveel euro s per jaar er voor de te late reacties door de overheid e.d. hiervoor uitbetaald moet worden. Bij asielzoekers zitten ze al op 70 miljoen. En dat wordt uiteindelijk nog veel meer.
+6
cs-agrar
MOB heeft last van minachting naar landgenoten
+3
Melkboer16
Kan er niet ff een Corona patiënt op bezoek gaan bij Vollebroek!!
Door de verminderde weerstand van een vegetariër/ veganist en zijn leeftijd.
matt
@Melkboer16 ze zijn nog op zoek naar proefkonijnen,die zich vrijwillig laten besmetten,las ik.

Dacht gelijk aan jouw,want volgens jouw is het maar een gewone griep.
Kun je gelijk door naar nijmegen.
Melkboer16
@matt het is ook niet meer als een gewone griep! De paniek eromheen maakt het groter! Tot nu toe is er in west-Europa nog nergens een patiënt jonger dan 70 overleden volgens mij??
Nou en laatst waren er politieke partijen die openlijk verkondigden dat ouderen eigenlijk min of meer overbodig waren!
+3
Tinus
@Melkboer16 Ga nou niet allemaal onzin vertellen hier. Corona is wel degelijk erger dan griep en ik weet niet hoe het met jouw empathisch vermogen zit, maar ik gun het geen mens om aan dit virus te overlijden. Mijn opa van 92 niet, jou niet, niemand niet.
matt
@Melkboer16 in nederland is er al een 68 jarige aan overleden.
Melkboer16
@matt was die man gezond toen ie het kreeg??
Bij gewone griep zijn de meest kwetsbare mensen ook het gevoeligst dat is nou eenmaal zo!
Niet dat ik ze dat gun maar daar verander jij en ik niks aan.
Aan Corona gaan niet meer mensen dood dan aan de gewone griep.
Tinus
@Melkboer16

Quote:
Aan Corona gaan niet meer mensen dood dan aan de gewone griep.

Ga alsjeblieft een andere website vervuilen met je misinformatie, kerel. Je lult uit je nek.

Quote:
Calculations of the mortality rate for Covid-19 have ranged between 2% and 3.4% since the virus was identified in China in January, according to World Health Organization data. Those percentages are derived by dividing the number of confirmed deaths globally into the number of confirmed cases.

By contrast, the seasonal flu has a death rate of approximately 0.1%.

wsj.com/articles/…
+1
Jannus
Johan Vollenbroek zou eerst eens moeten gaan kijken hoe schiphol de rechtspraak minacht,overschrijding vluchten met 20 % en geen handhaving,

ik stel voor gelijke monniken,gelijke kappen
+1
Kringloper
@Jannus Boeren zijn een veel makkelijkere prooi, omdat ze het zo lekker eensgezind zijn?
+1
Jannus
Quote Reactie van @Kringloper:
een veel makkelijkere prooi

Die prooi is sinds de komst van FDF behoorlijk bekoeld en de impact van 1 okt en de oragnisatiegraad van individuele boeren onderling via app-groepen en actievoeren geeft een ongemakkelijk gevoel
+7
Frederika
Snap echt niet waar jullie je druk over maken gewoon de koeien naar buiten en gewoon bemesten .En dat met z'n allen
+3
Porky
De corona doet zn werk heeeel goed, alles komt op zn gat te liggen, de economie krijgt wereld wijd een opdonder dat zn weerga niet kent ,dit gaat miljarden kosten, kosten die ook de "gewone man" gaat merken, Dit gaat bedrijven de kop kosten, en velen zullen het in hun portemonnee merken,kijken of de "gewone man" die rare, geld verslindende en onzinnige regeltjes van het linkse tuig dan ook nog zo leuk vinden? Denk het niet, want al deze onzin komt voort uit weelde, het kan niet op, we zullen zien, maar het blijft gevaarlijk met een rechterlijke macht die voor meer dan 75% uit D66 stemmers bestaat
+1
Tobber
Geen enkele koe naar buiten. Dan ziet de consument wat mob voor ogen heeft. En dan weten we ook gelijk wat weidemelk voor waarde heeft. Niet omdat moet maar omdat het niet mag!
Koeien boertje
@Tobber hoeft de weidepremie ook niet herverdeeld worden
cs-agrar
MOB heeft rechtzaak ingetrokken
Melkboer16
@cs-agrar slapjanussen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0