Run op plantaardige melk door coronavirus

Dat het coronavirus nog wel even om zich heen blijft slaan is bekend. Verschillende markten krijgen te maken met zowel positieve als negatieve effecten. Soms zijn deze markten 'opmerkelijk' te noemen.

Deel dit topic

Reacties

+3
diekman
Lijkt wel of boerenbusiness gekaapt is door linkse journalisten.
Greetje
@diekman A joh, laten we ons niet druk maken om die paar pakken havermeuk die schijnbaar extra verkocht zijn in de states
groeier
@diekman
Ja lijkt idd zo, lang houdbare UHT zuivel bestaat ook al weer een tijdje.
+2
Greetje
Wel goed dat Campina heel serieus met de corona dreiging omgaat, reken maar dat er activisten op het vinkentouw zitten om melk aan corona te koppelen.
groeier
@Greetje
Daar is alert zijn nu ook belangrijk.
+1
weurding
:)vrije val dieselprijs kreeg ik al mail van, hè verdarrie..... kunnen we het land niet op 😄
cs-agrar
Zou wel grappig zijn, voor melk niets willen geven en voor dat dure surogaat, waar ook nog eens minder voedingswaarde in zit, dat weer wel
ROORDAJ
Een viris leeft alleen in levende cellen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk en coronavirus geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN