Aandachtspunten bij de Gecombineerde opgave 2020

De Gecombineerde opgave is de jaarlijkse opgave voor agrarisch ondernemers. Elk jaar verandert de opgave. Lees hier de aandachtspunten voor de Gecombineerde opgave van 2020.

Deel dit topic

Reacties

+1
Arum
😀
van Ittersum
@Arum wat wel een dingetje is dat je met je opgeven separatiemelk inclusief de daadwerkelijke afgeleverde melk niet in de knoei komt met je fosfaatreferentie. Oftewel zat je al tegen de grens aan had je dus feitelijk te weinig of kans op te weinig fosfaatrechten.

Uiteraard , alles naar waarheid invullen maar dat spreekt voor zich
Noorderling
Quote Reactie van @van Ittersum:
tje is dat je met je opgeven separatiemelk inclusief de daadwerkelijke afgeleverde melk niet in de knoei komt met je fosfaatreferentie. Oftewel zat je al tegen de grens aan had je dus feitelijk te weinig of kans op te weinig fosfaatrechten.

Wat moet je daar invullen als je geen melkmeters hebt?
Gemiddelde van de eerste 60dagen van de MPR is ook niet relevant voor de eerste 3dagen separeren na afkalven.
Laat ze het lekker uitzoeken, heb er ook niks voor gekregen, achteraf niet brutaal genoeg geweest.. Als ze er wel wat van vinden en het aan moet passen mogen ze eerst 15.000euro storten zodat ik meer fosfaatrechten kan kopen, dan valt er weer te praten.
puntertje
@van Ittersum De overheid staat vierkant achter modellen waar afwijkingen van 70 procent geen enkel beletsel zijn.
Arum
😀
matt
@Arum dat is hier zo’n bietje 2x de helft 😀))

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0