'Melk van Tietje201 verkoopt als een malle'

De melk van Tietje201 en Floortje35 is niet aan te slepen, zegt boer Matthijs Baan lachend. De Alblasserwaardse koeien van deze boer hebben sinds juni hun eigen melkflessen in de supermarkt staan. En dat concept slaat aan. Boer Matthijs is nu zelfs genomineerd voor de titel Agrariër van het Jaar.

Deel dit topic

Reacties

+8
Bietenbrug
Tietje 201 produceert denk ik inmiddels al ruim 500 liter/dag om aan de vraag te voldoen....
+3
Jannus
Quote Reactie van @Bietenbrug:
ruim 500 liter/dag

Grote Tiet ....
Piet1960
Ligt voor ruim 2 Euro de liter in het schap, zal wel wat meer van over blijven dan van 40 cent aan de fabriek.
weurding
@Piet1960 stel koe tietje geeft 25 liter en je moet het speciaal flessen en daags heen en terughalen denk ik dat het een mooie vorm van promotie is maar ook niet veel meer
+2
Piet1960
@weurding Is geen hobby van deze man hoor, zet 400.000 flessen af op jaarbasis. Kijk maar eens op z'n website.
+2
weurding
@Piet1960 daar kun je wel even tijd aan besteden ja.. had 2 koeien specifiek in gedachten🙈
apel
Leuk concept. Als ik zijn lach zie als die op het laatst verteld dat elke koe anders smaakt zegt mij genoeg. haha tuurlijk smaakt melk met 3.80 vet anders dan dan die met 5.20 vet. Maar als er allebei dezelfde gehalten in zitten denk ik dat er niet veel verschil in zit. Voor de fijnproevers zullen we maar zeggen.
Albert Altena
Melk van "Tietje" voor de MALLE. Zou misschien toepasselijker zijn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0