Aan de slag met terugdringen stikstof

De provincie Noord-Holland gaat regiogewijs aan de slag met het terugdringen van stikstof en daarmee met het lostrekken van de bouw. Eerst wordt in Zuid-Kennemerland op 18 maart en Laag Holland op 25 en 31 maart met belanghebbenden gesproken over het verminderen van stikstofneerslag op de natuur.

Deel dit topic

Reacties

arie.j
"in deze 2 regio’s is de noodzaak groot om snel te beginnen met het vrijmaken van stikstofruimte, zodat er onder andere weer woningen gebouwd kunnen worden."
Dat staat in bovenstaand verhaaltje.
Maar eergisteravond heb ik deze meneer nog letterlijk horen zeggen dat de bouw op slot door Stikstof nergens op slaat en onkunde van de beleidsmakers is.
wur.nl/nl/Personen/…
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @arie.j:
Maar eergisteravond heb ik deze meneer nog letterlijk horen zeggen dat de bouw op slot door Stikstof nergens op slaat

Ze raken verstrikt in hun eigen leugens.
+2
George
Wat een kwats verhaal weer.
Pluto
RVS heeft besloten EERST moet de natuur zichtbaar hersteld ZIJN en VERVOLGENS kan er na aftrek van 30% weer worden gebouwd . Hebben die stommelingen bij de provincie nu nog niet door dat ze het zelf verkloot hebben ??.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw , stikstof , natuur en lostrekken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0