Veel kritiek op klimaatwet Timmermans

De Europese Commissie heeft een klimaatwet voor heel Europa op tafel gelegd. Het moet het hele continent dwingen om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Maar er is al van alle kanten kritiek op het plan van eurocommissaris Frans Timmermans.

Deel dit topic

Reacties

wimpie61
Vervroegd met pensioen die klimaatgek
ted9
Een niet democraties verkozen idioot die opgewonden word van macht en er ook álles aan doet om aan de macht te blijven. Dictatoriale trekjes hebben ze in Brussel en iedereen in Europa heeft er vrede mee.... .
+12
jan.1
Vroeger konden we ons wel eens druk maken over het staats geleide communisme in Rusland.
Het leidde tot desinteresse van het werkend volk daar, meedenken werd gestraft,nu zijn we ook in de eu zover dat iemand met een dictatoriaal trekje ons gaat vertellen hoe het er in 2050 uit moet zien...wat een onfatsoenlijke man.
+3
de Haas
@jan.1 Het sneue is dat nog steeds de meerderheid het allemaal wel best vindt want we hebben het toch zó goed. Anders ben je maar een complotdenker.
+1
Bietenbrug
😤Die gek zo snel mogelijk opsluiten in een gesloten inrichting.
+4
Jowi
@Bietenbrug Die hysterische ADHD puber (Greta) zat (gvd) op de voorste rij bij Timmermans.
Word daar op handen gedragen, zo snel mogelijk opsluiten al dat extreem links gespuis, hebben in het verleden al meer dan genoeg schade aangericht zonder voldoende gestraft te worden.
+1
weurding
@Jowi ach.. Gretta dreunde ook weer een ingestudeerd riedel op... nog een paar jaar is ze uit de gratie en bij gebrek aan aandacht weten we wel wat zulke verwende krengen doen
+4
Jannus
Quote Reactie van @weurding:
Gretta dreunde ook weer een ingestudeerd riedel op

Van die priemende oogjes krijg ik kippevel,geef dat kind een pop en een lolly tot ze volwassen is
+1
grupstalboer
Helaas hebben we wel te maken met die gek !
+1
Pluto
Dit legt een bom onder de EU !.
hans1980
+1
torrarica
Frans Timmermans .Gewoon een schijnheilige machtswellusteling.nu met baard voor zijn imago.tragedische ingestudeerde toespraken houden om indruk te maken.nu met Gretha Thunberg erbij om het nog wat indrukwekkender te laten uitzien.
hans1980
@torrarica

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans , europa , europese commissie , klimaatneutraal en klimaatwet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0