’Zelfs een leeg land geeft nog te veel stikstof’

Tsja, dan wordt het een moeilijk verhaal...…….. 😄

Originele beschrijving

Zelfs als alle auto’s, bedrijven, burgers en koeien verdwijnen uit ons land, dan nóg halen we de stikstofnormen niet in één op de drie natuurgebieden. De neerslag uit het buitenland en vanaf zee is daarvoor te groot.

Deel dit topic

Reacties

Farma_boerke
Mooi dat men hier buitenland en zee afzonderlijk aangeeft en duidelijk maakt dat de normen niet reëel zijn Dit helpt om probleem duidelijk te maken dat boeren niet de enige stikstof uitstoters zijn.
Bartlehiemboer
Zouden wetenschappers het geen kleurtje kunnen geven zodat we zien wat het eigenlijk doet. Hier vlak bij Holwerd/Ameland een paar dagen een behoorlijke storm gehad. Als er dan stikstof zou zijn dan zou dat toch allemaal weg waaien naar Duitsland? Maar daar hebben ze geen stikstof probleem

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0