Bouw: Stikstof en pfas vernietigen werk

AMSTERDAM (ANP) - Steeds meer bouwbedrijven maken zich zorgen dat ze door de problemen met stikstof en PFAS minder werk krijgen.

Een op de negen bedrijven meldt in een maandelijks onderzoek van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) dat de hoeveelheid werk die ze in portefeuille hebben niet meer toeneemt.

Het is voor het eerst dat stikstof en PFAS door deze bedrijven als belangrijkste oorzaken daarvoor worden aangevoerd. Het gaat hier om bouwers van woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. De afgelopen jaren werd door bouwbedrijven een tekort aan personeel als belangrijkste rem op de groei genoemd.

Bedrijven in de grond-, water- en wegenbouw zeggen dat ze minder werk hebben omdat er minder opdrachten zijn. Of dat ook met PFAS- en stikstof te maken heeft, is onduidelijk.
 Bouw: Stikstof en pfas vernietigen werk (telegraaf.nl)

AMSTERDAM (ANP) - Steeds meer bouwbedrijven maken zich zorgen dat ze door de problemen met stikstof en PFAS minder werk krijgen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stikstof , telegraaf en pfas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!