Obligaties rfc

Zo te lezen zijn er een dikke miljoen obligaties aangeboden, dikke 50 miljoen euro, 225 kooporders 260000 stukken konden uitgevoerd worden, men verwachte toch een 30 miljoen? dus snel gerekend zijn er nu de bestaande 42 plus 8 miljoen opgekocht door rabo en rfc heeft een 29,5 miljoen zelf gekocht?

Deel dit topic

Reacties

+1
Melkboer16
Ik kom aan 37,5 miljoen euro aan stukken bij Rabobank in portefeuille!
Waar praten we over, nog een half jaartje een goede melkprijs en de pot is weer leeg.
Is nou daarvoor al die drukte gemaakt??
+2
weurding
@Melkboer16 toch iets beter lezen . december 2019 waren 3,45% van de stukken in handen rabo en nu 8,03, een toename van 4,58%in 2 mnd, maar maak je voor al niet druk
+1
pietjepuk
Staan op de site van RFC twee berichten onder elkaar die over obligaties gaan
Rfc heeft nu voor ongeveer 80 miljoen aan obligaties van Rabobank opgekocht. stand van vorige handelsdag 42 miljoen en 37 miljoen van de laatste handelsdag.
Rfc had voor 100 miljoen tot de beschikking om obligaties op te kopen. Dit bedrag is inmiddels verhoogt naar 200 miljoen. dit is bijna 1/3 deel. totaal zijn er voor 628 miljoen aan obligaties.

De verwachting voor afgelopen handelsdag was dat er voor 30 miljoen obligaties werd aangeboden van bedrijven die moesten verkopen omdat ze overgestapt waren naar een andere melkverwerker.
Weet niet zeker meer maar dacht dat ons werd voorgehouden dat enkele procenten aan melk was overgestapt. 30 mijloen is volgens mij toch bijna 5% van 628 miljoen.
+1
weurding
@pietjepuk juist, jij het het goed gelezen, vind dat ze het wel zo geformuleerd hebben op melkweb dat men schijnbaar bang was om slapende honden wakker te maken, er is netto 748630 keer 50 euro betaald deze beursdag 20 - 2, normaal was er elke keer een dag na de beursdag een topic hier over op prikkebord, had al even gewacht 😉
Sjaakiee
@weurding wat ik zo her en der hoor is dat er laatste tijd nogal eens een bioboer overstapt.
pietjepuk
@pietjepuk Ik moet mijn bericht herstellen. Denk dat de tekst niet is aangepast maar staan 2 berichten onder elkaar over obligaties.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0