Maanden 46% en nu ineens 45%.

Voor de puzzelaars onder ons.Als ik het fout heb reageer dan maar.
RIVM heeft gemeten-resultaat 46% op natuur-is dit natuur met waterpartijen?
RIVM heeft gemeten-resultaat 45% op natuur-is dit natuur zonder waterpartijen? 1% op waterpartij schat ik in op 200m2 water per hectare.
Zou het RIVM dit van de week in hun berekeningen hebben veranderd omdat ze wisten dat het Mesdagfonds het water meerekende? Want hoe kwam die journalist van de NOS zo snel op die vraag over water? Waarschijnlijk een samenspel met het RIVM.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Er werd een dag van te voren al in de media vermeld dat ze beschikten over het rapport van het mesdagfonds ??. Niemand weet waar dit rapport vandaan komt ,,aangezien het mesdagfonds geen rapport heeft geschreven . Het heeft er wel schijn van dat er creatief is omgegaan met het wel en niet opnemen van waterpartijen .
Doki1
@Plutodan zal het rivm de bui wel hebben zien hangen. Dus hebben ze het gegokt op de redelijk voorspelbare berekening van het Mesdag
+1
Arum
😀
+1
sorry
Wordt hieronder uitgelegd op 12.10

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0