Hakblok

Beste mensen,
Het blijkt dat de deugkneuzen hun slachtpogingen voort zetten.
Momenteel is de Volkskrant en ik bezig met het verzamelen van informatie over mij.
Ik heb de Volkskrant onderstaande aangeven op hun verzoek of ik “vrienden” een “boezemvriend” of familielid wil voordragen voor hun onderzoek naar mij.

"Ik heb geen behoefte om mee te werken aan uw artikel.
Mocht u “vrienden” of “goede” bekenden bereid vinden hier aan mee te werken dan kan ik op voorhand melden dat het geen vrienden of goede bekenden kunnen zijn"

Het is natuurlijk aan uzelf en uw eigen interpretatie van moraal hoe u hier mee om wenst te gaan.

Vriendelijke groet,
Jan Cees

Deel dit topic

Reacties

+5
de Haas
Zo gaat men om in het "vrije" westen met klokkenluiders, voorbeelden ten overvloede.
mlkvhoudr
Jan cees, ik dacht dat we fb vrienden waren maar ik ben slechts "volgend" zie ik 😅 dus wees gerust mij bellen ze niet.....
de haasen
Teken van zwakte van de Volkskrant
Skroefkelos
Dag trotse leeuw.

Welkom in VERNEDERLAND

De media heeft een asociale tunnel visie waarin ze zelf schijnbaar te dom zijn om met enige zelfreflectie nog oprecht verantwoording te kunnen nemen.

Laat ze eerst die Hans Brug van RIVM maar doorlichten als ze lef hebben.

Laat je niet kisten Jancees.
tinus-1234
Rare wereld.. Ook apart dat o.a. de volkskrant het beter denk te weten dan het RIVM. Deze hebben volgens mij nog geen officiële reactie gegeven op de bevindingen van het Mesdag. Prof Franciska de Vries (stikstofexpert) is het er ook mee eens dat depositie moet worden gemeten Jammer dat zij en haar collega's dit niet eerder hebben kunnen uitvoeren.
Jannus
Boven het maaiveld uitstekende delen worden afgehakt,er wordt gemaaid en wenselijk is even te bukken,bij stevige wind groeit het gras het beste en voor je het weet ben je weer verdekt opgesteld
+1
Farma_boerke
Als de inhoud pijn doet of je gemakkelijk wilt scoren, ga je achter de boodschapper aan om zwart te maken.
Jannus
Quote Reactie van @Farma_boerke:
de boodschapper

Don't shoot the messenger
+8
Weidezicht
Succes Jan Cees. Laat je niet kisten.
+55
John Spithoven
Op de man spelen is een vorm van zwakte. Als je het niet op inhoud kan winnen dan sloop je de boodschapper.

Maar wij laten ons niet klein krijgen. Wat ons verbindt is velen malen groter dan dat ons verdeeld.

Daarom Jan Cees en alle anderen die onterecht aangevallen worden:

Samen sterk en we laten ons niet klein krijgen!!!
Jannus
Quote Reactie van @John Spithoven:
Samen sterk en we laten ons niet klein krijgen!!!

Heb het al eerder gesteld,er is een draak met 7 koppen wakker gemaakt

One for all,
all for one

🔱🔱🔱
+2
JHMvB
Quote:
Samen sterk en we laten ons niet klein krijgen!!!

@John Spithoven Gelukkig zijn wij met velen, en met steeds meer, zie de laatste 2 minuten (vanaf 55.00) van dit interview:


Het verhaal van Geesje nogmaals duidelijk uiteengezet.
Zeer interessant vooral aan het eind.

Onderzoeksjournalist Marcel Crok is geïnspireerd en wil verder onderzoek doen.
Hij wil met een essay en documentaire (middels crowdfunding) ook zijn bijdrage leveren aan het N dossier.
+1
George
Laat je niet kisten Jan Cees!
+17
Vario512
Tjeerd noemt het RIVM al heilig...

Ze worden in een hoek gedrukt. En nu beginnen ze raar om hun heen te slaan. Jullie zijn dus op de goede weg.

@JanCees Je deed het gisteren prima bij Nieuwsuur!
+1
Jaap40
@Vario512 .....op de goede weg!
Koers houden en doorzetten 💪💪
arjen90
@JanCees Is een teken dat je goed bezig bent, de slinkse kranten kunnen er niet tegen dat de waarheid eindelijk eens een keer boven tafel komt, op inhoud en goede argumenten kunnen ze niet winnen, dan maar de boodschapper demoniseren, ik zou zeggen ga zo door, en heel veel succes!! 💪
arjen90
Is hij al: volkskrant.nl/columns-opinie/… wat een slechte zure column 🤮 Citaat van dit braggelstuk: ''Extreem-rechtse complottheorieën verspreiden over ‘Afrikaanse omvolking". De linkse deugmensen kunnen slecht tegen hun verlies blijkbaar, daarom gooien ze er maar allerlei onzin uit, dit gaat helemaal nergens over...
+2
slagroomvla
@arjen90 De linkse meuk schijt de broek vol van de opmars van Forum, alles wat daar aan bijdraagt moet in diskrediet gebracht worden..

Wat laten de journalisten zich toch gigantisch in de kaart kijken de laatste dagen, bijna Amerikaans hoe zij proberen de linkse kliek in de benen te houden..
+3
de Haas
@slagroomvla Dat zijn geen journalisten, het zijn goedkope sloeries (m/v) die slaafs de orders van hun pooier opvolgen
puntertje
@arjen90 Een collumn mag best scherp zijn, maar iemand die twijfels uitspreekt over een stikstof model waar de meeste wetenschappers het over eens zijn dat de afwijkingen gigantisch kunnen zijn te linken aan Hanau......, zeer, zeer bedenkelijk niveau.
Erik!!1979
@arjen90 het is carnaval hè 😂 echt serieus kan ik deze colum niet nemen. Die gestoorde gek heeft niets met de afd te maken. Ik heb ook veel last van haat zaaien. Gaat echt ver hier in Duitsland. Ligt voor 1000% aan die linkse klootzakken.

(klik om te vergroten)

+1
@arjen90 Een ander citaat uit het stuk:

Quote:
Zo zijn stikstof en het boerenbelang onderdeel van de politieke cultuurstrijd geworden. Een strijd die ertoe heeft geleid dat de stadse lavendelsnuivers van Forum voor Democratie en de hooligans van Farmers Defence Force elkaars feestjes enthousiast bezoeken. Een strijd die vanuit de onlineriolen omhoog is geprutteld naar de grote vergaderzaal van de Tweede Kamer. Daar belijdt Thierry Baudet het geloof in een plan ‘om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa om de nationale identiteit te verzwakken’.

In het hele stuk wordt overigens nergens ingegaan op de cijfers van het RIVM of het Mesdagfonds, laat staan de interpretatie er van. Het gaat hier inderdaad puur om een aanval op de boodschapper en als je het met argumenten niet kunt, dan trek je gewoon de racismekaart, is altijd zo bij linkse mensen. En mocht iemand als vriend of familielid van Jan Cees meewerken aan een artikel, dan weet je van tevoren waar het opaan gaat: ze praten net zo lang totdat die persoon iets zegt wat heel erg in de verte uitgelegd kan worden als racisme en dat wordt dan geplaatst, de rest, waar misschien heel veel waardering uit spreekt, wordt gewoon niet geplaatst. Dit is hoe framing werkt.
Melkweb
Vreest u uw eigen reflectie maar dan gezien door een andere bril? Zolang je maar weerwoord mag geven. Zonder dat is het doelbewust iemand kapot maken en dan heeft u een helemaal gelijk tot vrees.
Achso
Bizar zeg.. Volkskrant betichten van Goering-praktijken, klagen ze dat aan en sta je gezellig met zijn allen voor de rechtbank met de spotlights on...
+15
Bartlehiemboer
Ik geef het de heer Jan Cees (en team) te doen. Keihard gewerkt,, hoge druk, het aan gedurfd een ander geluid te laten horen en nu van alle kanten aangevallen worden. U stond daar zo krachtig, ik had er tranen van in de ogen dat het zo moet in dit land. Maar hoe krachtig kun je blijven? Ze vallen uit onmacht aan op je prive gebeuren. Dat is een heel ander vlak en dat weten ze. Dan komt gauw de vraag hoever wil ik gaan en kan ik gaan. Het is fijn dat ik hier veel succes en duimpjes zie voor de heer Jan-Cees en natuurlijk hopen we dat hij met een nieuw krachtige bewering komt maar we moeten als boer nu ook weer in actie komen. We mogen niet verwachten dan de heer Jan Cees nu alles maar even oplost.
+15
spotmelker
@Bartlehiemboer we bereiken alleen iets als we met zijn allen Jan Cees c.s. onvoorwaardelijk blijven st€unen.
+11
JanCees
@Bartlehiemboer Hohoho wij zijn nog maar amper begonnen we hebben nooit gezegd dat dit een quick win zou zijn. Als ik zie wat de overheid Rivm en deugkneus media nu uit de kast trekken dan is dat een teken dat we redelijk beet hebben.
Tis nu kwestie van tanden dr in doorbijten niet loslaten en schudden flink blijven schudden.
De hoofdredactionele commentaren ach die worden meestal geschreven door mensen die zelf graag aan de knoppen hadden willen draaien maar dat in de meeste gevallen nooit zullen gaan doen.
Ik bedoel je zal als hoofredacteur van een krant maar de VVD aangeven dat je de volgende keer Geert Wilders premier gaat maken.

Of nog gekker als AD hoofdredactie een totaal verzonnen verhalen over een "gelekt" rapport plaatsen zonder hoor en wederhoor en dan er achter komen dat er geen rapport is om te lekken. Dan sta je ongelovelijk voor lul.Dan neem je je eigen column om met zogenaamde deugkneuzen argumenten mij te linken aan een toen nog gedachte extreem rechtse schutter die naar later blijkt een extreem linkse achtergrond heeft.

Maar het wordt nog leuker met die deugkneus van een hoofdredacteur. Want het AD wat natuurlijk een deugkneuzenblad wil zijn met zogenaamde journalistiek priciepes maar wel graag een pagina grote advertentie plaatsen van de club die ze zo verachtelijk achten.

Centjes zijn toch verleidelijk ook voor deugkneuzen hoofdredacteuren.
Carol
@JanCees wat ik echt niet begrijp is waarom je zo wild om je heen slaat als je de overtuiging hebt dat je gelijk hebt.
+1
Jannus
Quote Reactie van @Carol:
de overtuiging hebt dat je gelijk hebt.

Overtuiging is een zwaar woord,het is complexe N materie dat door het Mesdag gewoon de RIVM gegevens even onder de loep is genomen of er wel een beleid op gemaakt mag en kan worden zoals dat nu zou gaan geschieden,er is gewoon een rapportage aan de media gegeven met de bevindingen om hun in de gelegenheid te stellen de nu openbare gegevens ook eens te bekijken,daar gaat het nu een beetje mis want het komt niet binnen in de bovenkamers van de redacteuren,maar er wordt gewoon grof geschut uit de kast gehaald om de boodschapper te bekogelen,een duidelijk teken van zwakte want de bovenkamer staat niet open voor kritiek en dat hoort journalistiek wel te zijn.

Dat het Mesdag gelijk heeft durf ik niet gelijk te zeggen maar er zijn wel een erg grote hoeveelheid kritische kanttekening geplaatst bij het rapport Remkes.
+20
JanCees
@Carol Tja ik zit daar vrij simpel in als men denkt te tikken dan tik ik terug. EN ik heb de afgelopen dagen voldoende rattengedrag meegemaakt van de zogenaamde correcte deugende media die dan helemaal niet zo netjes zijn. En ik heb gezien en ervaren dat er mensen zijn die toch heel gevoelig zijn voor een scoop en dan een compleet lulverhaal in elkaar draaien zoals bijvoorbeeld in het AD en dan ook nog een hoofdredacteur daar mee door gaat zonder check.

Media die zelfs stellen dat je als boeren geen kritiek mag uiten op Rivm of vragen stellen?
Dat is het fundament van onze democratie dat je altijd vragen moet kunnen stellen en altijd kritiek mag hebben en om transparantie vragen.
Zodra overheden en insitituten die transparantie niet geven dan is er aantasting van onze democratische grondslag.

Voor mij is dat fundamenteel
Jannus
Quote Reactie van @JanCees:
Voor mij is dat fundamenteel

Je bent een REBEL JC,een dwarshark die niet in de gevestigde orde meeloopt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁

Ode aan de dwarsdenkers.

wnl.tv/gemist/wnl-op-zondag-202002230900/
jelleB
@JanCees als het kon gaf ik hier nog veel meer duimpjes voor
dijkstra uit w
@JanCees Als je gelijk heb kun je met open vizier strijden en heeft uw helemaal niets te vrezen, Deus Vult! Het zijn zij die zich verstoppen achter het systeem die alles ter vrezen hebben, gooi dat muurtje maar om. Verder kan ik u aanraden om eens in de materie over getuurde media te duiken, te beginnen bij en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird/ dit is echt niet gestopt na 1970. het boek gekochte journalisten is ook aan raden.
Quote Reactie van @JanCees:
schudden flink blijven schudden.

Flink schudden, dan vallen er vanzelf appels van de boom, maar de rotte vallen wel het eerst!
+4
Bartlehiemboer
@JanCees Dank, Ik ben zoekende naar sterke personen. Alles is zo week hier in Nederland. Ben niet van Trump of van Boris Johnson maar daar staan wel personen die er voor gaan. Wij mogen het doen met de lachende Rutten. Uw optreden bij Mesdagfonds vond ik sterk. Maar ook komt meteen de twijfel houdt hij vol... We hebben dit zo nodig voor de boeren. Ik ben fan va u 😄
+1
Bonne
Zo is het. Succes en volhouden Jan-Cees. Je hebt mega veel mensen achter je en om je heen. Heel goed om te laten weten dat bijvoorbeeld een volkskrant zo slinks en op de man bezig is. Blijf dat vooral doen, vertellen hoe het gaat zodat de achterban kan meehelpen.
+6
anonymous_238
Dit gedoe is eigenlijk het grootste compliment. Je doet ertoe Jan Cees !!! Wij wisten het al, wij blijven jou steunen
+8
Quote Reactie van @anonymous_238:
Dit gedoe is eigenlijk het grootste compliment. Je doet ertoe Jan Cees !!!

Precies, zo stond het vandaag ook zo mooi in de Stentor:
"Volgens mij was het Churchill die zei: haten ze je, dan is dat goed. Dan heb je wat losgemaakt, dan sta je ergens voor."
+2
weurding
@Ян де веехоудер .............we shall never surrender... mooiste uitspraak churchill ooit
+1
Koeien boertje
Als je niks bereikt had en ze een goed weerwoord hadden was dit niet gebeurd.
Dit is onmacht die ze nu zielig persoonlijk willen spelen.
Ik wens je steun tot dit gedrocht overwaaid.
Dit toont aan dat jullie veel bereikt hebben.
Laat gaan en blijf naar de toekomst kijken.
Top jan cees
Farmer_
China 2
+3
de haasen
Het mesdagfonds trekt de bouw vlot
. we kunnen ze vragen om ook een bijdrage te doen in het mesdagfonds
Jannus
Quote Reactie van @de haasen:
Het mesdagfonds trekt de bouw vlot

Bouw is veel schade aan gedaan en dat werd op ons conto geschreven maar ze zijn minimaal verantwoordelijk voorde N uitstoot en dus kan men weer bouwen.iedereen blij
Willie2
Sander van het programma Op1 was duidelijk zeer vooringenomen. Een elitaire adelijke journalist van o.a. wnl en de volkrant kan je ook goed merken dat hij niet in feiten is geintresseerd maar alleen het van Mesdagfons zat af te kraken... nl.m.wikipedia.org/wiki/Sander_Schimmelpenninck/

(klik om te vergroten)

+4
hans1980
@Willie2 schimmelpiemel😅
Willie2
+5
Mh12
Jancees, ik vind echt dat je bakken werk verzet. En het geweldig doet voor de sector. Lees ook je bijdrages op foodlog heb daar echt bewondering voor. Daarnaast vind ik de tandem jancees met geesje echt uitmuntend. Wat vullen jullie elkaar goed aan zeg. Ik waardeer jullie werk en inzet enorm. Temeer nu je ook enorme bakken stront over je heen krijgt. Ik zie dit zoals al vaker hierboven geschreven als een kat in het nauw. Ga zo door. En ik hoop dat jullie het vol kunnen houden. Probeer wat andere die hards erbij te zoeken (zal moeilijk zijn vrees ik)want jullie bordje zal behoorlijk overlopen denk ik.
Zwaagdijk
Jan Cees 👍🏻👍🏻 👍🏻
Koeien boertje
Begin me ook wel af te vragen of in Nederland de media Russische of Chinese vormen begint te krijgen
Jaap40
@Koeien boertje welke verschillen zie jij allemaal tussen de Russische en Chinese media?
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat deze landen de media tactieken😂😂😂 vanuit Nederland hebben gekopieerd. Immers al onze (landbouw) kennis wordt naar andere landen gekopieerd dusss waarom de mediatactiek ook niet.
Wij lachen in Nederland om een Koreaans of Chinees journaal, maar feitelijk is het Nederlandse journaal / media wellicht net zo triest.
Koeien boertje
@Jaap40 wat komt hier dan onafhankelijk op de buis?
Helemaal niks.
En de persoon met tegengas zijn ze liever kwijt dan rijk.
Jaap40
@Koeien boertje dat is wat ik ook bedoel

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
52
DEELNEMERS
35
WEERGAVES
0