Mogelijk buffer van 6 miljoen kg stikstof voor bouw .... megaclaim bouwend Nederland tot gevolg!!??

Kwam ook voorbij dat er gewoon meer dan voldoende buffer aanwezig om 40-60 jaar vooruit te kunnen in de bouw. Als dit echt zo blijkt te zijn staat er nog wel wat te gebeuren. Belangrijk punt wat nog niet goed naar voren komt. Kan D66 bouwen bouwen bouwen.... (En wat bouwboeren een schadevergoeding betalen)

Deel dit topic

Reacties

jan w
Gisteren bij de vergadering van de Kamercommissie?? over stikstof, kwam ook nog de fosfaatbank aan de orde. Minister Schouten maakte bekend dat er aan het eind van dit jaar de fosfaatbank er zou komen. Dan kon de regering de kamer de afroming van de fosfaatrechten ook weer verkopen.
Vond het wel een rare opmerking.
Pluto
Het was niet de bedoeling dat die buffer zou worden benoemd !!. Het bouwen op zich is geen probleem ,, Het gaat puur om de m2 weiland . Er zijn TE veel woningen uitgedeeld aan status houders en vluchtelingen . Daar zit de cru . Het stikstof verhaal wordt misbruikt door media en politiek om aan grond te komen voor huizenbouw .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0