VIDEO: Madlener(PVV) v De Groot(D66); 'U bent onrechtvaardig bezig tegenover de boeren!'

Madlener(PVV) v De Groot(D66); 'U bent onrechtvaardig bezig tegenover de boeren!' | Stikstofproblematiek | 20-2-2020 | Politiek

Deel dit topic

Reacties

+3
hans1980
Dus de Groot zegt vanaf 5:37 dat NL niet kan bouwen met volgens de groot oorzaak boeren en daarbij acht hij een volledige transformatie van boeren, kringloop landbouw, familie varkens? , ketenbeheer winkels e.d. noodzakelijk om eigenlijk dus de bouw weer vlot te trekken???

Hij (D66) misbruikt de gelegenheid om boeren te laten verdwijnen, veranderen (zonder garanties op verdienmodel, vergeet niet dat bv A. ten Have mijoenen geïnvesteerd heeft in schuren niet voor iedereen weggelegd). Dit gaat dus nogmaals om bouw vlot te trekken en natuur te laten gedijen.

Wie in presentatie Mesdag fons heeft opgelet weet (volgens officiële RIVM rekenmodel) dat weghalen bedrijven dicht aan natuur (zelfs) minuscuul effect heeft op depositie!!! Dat is waar het in essentie overgaat , depositie op natuur.

Wat deze de Groot er wel niet allemaal bij haald om stikstof depositie op stikstof gevoelige gebieden (niet alle) is gewoon compleet het spoor bijster!

Discussies over dierwelzijn, verdienmodel,keten beheer etc. horen totaal NIET in deze stikstof discussie thuis!
+1
de Haas
@hans1980 Als je in het moeras van leugens bent beland zoals de Groot wordt het wel heel moeilijk. Hij mag nog even sputteren, de genade klap (politiek) volgt snel.
+1
Melkboer16
@de Haas D’66 wordt komende tijd d33 of nog minder! Drammen over klimaat en treiteren van bevolkingsgroepen! Komt nog bij dat er geen echt aansprekende ljjsttrekker is alleen een verwend omhoog gevallen studentje die nog niet weet hoe de wereld in elkaar zit!
Volgende kabinet wordt CDA/VVD aangevuld met FvD en misschien Cristenunie!
PvdA zou er ook nog bij kunnen maar al die andere splinters daar schieten we niks mee op
+5
Twentsch Land
SGP in plaats van christenunie.

@Melkboer16
+1
Porky
@Twentsch Land juist ,laat asjeblieft die linkse CU dr buiten,heb veeeel liever SGP, tenminste nog een party met principes en ruggegraad
grupstalboer
@Twentsch Land Beter plan inderdaad laat christen unie er buiten, dat zijn toch wel de grootste verraders. En het ergste is dat ze dat doen met de hand op de bijbel, huichelaars. dan graag de SGP de enige niet globalistische partij.
+5
George
Quote Reactie van @Melkboer16:
CDA/VVD

Alweer VVD ? Waarom die linkse schoothondjes? 😄
FVD wordt groot genoeg , kan wel zonder VVD.
Porky
@George klopt wel beetje wat je zegt, maar die vvd heeft zich laten gijzelen door links, kan gn kant op ,maar geloof me ,dit kabinet loopt de rit niet uit.
torrarica
@Melkboer16 goed plan, als dat eens waar kon worden.
Todi
@Melkboer16 Madlener vergeet je [pvv] Top kerel.
+2
anonymous_238
@hans1980 Het eerste familievarkenbedrijf is failliet gegaan. 4 sterren vlees maar kreeg onvoldoende afzet in Nederland. Kipster waar Tjeerd het ook vaker over heeft en het nieuwe familievarken concept zit grootkapitaal achter. Zij hebben eén ding wel goed voor elkaar dat ze de afzet hebben geregeld voor ze begonnen
Noorderling
@anonymous_238
We vergeten het makkelijk, maar is afzet creëren niet het belangrijkste als ondernemer? Zonder dat houdt alles wel op.
+1
de jonge
Madlener weet altijd heel goed waar hij over praat
+3
danielle-hekman
Bisschop zit rechts in beeld steeds nee te schudden als Tjeerd aan het spreken is, bijna hillarisch deze afkeer.
+3
Jowi
Meende dat het een kale nicht was,begint hij bij 7.49 over Annechien ten Have haar mislukte 2* concept(aan de straatstenen niet kwijt te worden in de winkel als het wat duurder is)
Het is maar goed dat hij bij de invoering van de weidemelk bij de NZO zat ,heeft hij toen mooi geregeld dat de melkveesector zelf voor de extra kosten kan opdraaien en niet de consument
want dan was het gedoemd te mislukken.
puntertje
'een belangenclub is geen wetenschap' aldus Tjeerd. Maar zelf toont hij één ding heel duidelijk aan, politiek heeft helemaal niets met wetenschap.
Ik gun hem samen met Rob veel plezier bij het songfestival.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @puntertje:
een belangenclub is geen wetenschap' aldus Tjeerd.

tjeerd vergeet daarmee dat de belangenclub de cijfers en modellen van de wetenschap gebruikt heeft, en niets daarvan zelf bedacht in deze uitkomst.
Overigens wordt zijn gelaatskleur snel bleker, zieker...
arie.j
Doen jullie het maar met de PVV, een partij met maar één lid waar ieder ja tegen moet knikken.
Hoe on-democraties wil je het hebben?
De partij zit al een jaar of 15 met behoorlijk wat zetels in de kamer en sommige gemeenten.
Maar heeft op bestuurlijk gebied letterlijk nog niets voor elkaar gebracht.
Todi
@arie.j Als de gemeente maar goed door draait/steunt heb je een beste partij naast je.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0