Column: De boeren hebben gelijk

De boeren hebben gelijk: er is een ronduit bezopen stikstofbeleid. Er is een stikstofcrisis gemaakt en dat was niet nodig geweest. De crisis is het gevolg van een mix van gebrek aan gezond boerenverstand en gebrekkige wetenschappelijke kennis.

Deel dit topic

Reacties

+1
Bartlehiemboer
We weten allemaal dat al deze heisa is omdat er woningbouw/grond nodig is. Stikstof was een mooie uitweg maar is door de boeren duur onderuit gehaald. Ik zou zeggen laat die boeren nu met rust met al die vals beschuldigingen. Daar waar de boer zijn grond wel beschikbaar wil stellen aan de overheid voor zijn huizen, zonneparken, windmolens etc. tegen de gewone landprijs. Laat dat dan plaats vinden. Maar ga ons niet door allerlei gemene truckjes verzwakken en of failliet gaan zodat je voor een prikje de grond kunt inpikken. Wees gewoon eerlijk.
Pluto
@Bartlehiemboer EERLIJK ???????? wat is dat !!.
Willie2
Jan Cees staat op nr. 6 in trending zoekresultaten op Google!

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0