Nu.nl......waar blijft het grote nieuws?

Titel spreekt voor zich

Deel dit topic

Reacties

+1
producent
Alleen de Telegraaf heeft opgelet.
hans1980
@producent volkskrant stelde ook (kritische)vragen
hans1980
@hans1980 wat ik kan vinden van volkskrant
+1
hans1980
Nu.nl is het meest links extreme van NL
+1
cs-agrar
@hans1980 verslaggever van nu.nl stelde wel vragen, na de persconferentie was er nog meer ruimte voor vragen en dat zal dan even verwerkt moeten worden lijkt mij
+1
hans1980
@cs-agrar media twijfelt op dit punt over doorrekenen aandeel landbouw, maar niet alle natura2000 gebieden hebben hinder van stikstof
Jean-PierreK
@hans1980, op de vraag van de NOS kwam geen sluitend antwoord. Nu heb ook ik het vermoeden dat de grootste afwijking tov Remkes komt doordat de niet N gevoelige gebieden ook meegenomen zijn. Met name de wateren hebben door hun oppervlakte een grote invloed op de uitkomst.
anonymous_238
Nos journaal begint er ook niet mee. Het hele land onterecht op slot maar dat boeit schijnbaar niet. Het lijkt er helemaal niet een te komen.
+1
Farma_boerke
@anonymous_238 er start niet voor niets een reclame cq info campagne om dit onder de aandacht te brengen via DCA media

Doneren kan nog
mesdag-fonds.nl/nieuws/140/…
+2
gerrie-hul
@anonymous_238 vanavond is Jan Cees in nieuwsuur
+2
anonymous_290
Als er gisteren geen actie was gevoerd dan was er helemaal geen aandacht voor geweest.
hans1980

+1
Kars
Die nu.nl lult weer vanalles. Heb het gevolgd live. Het rvim heeft gemiddelde van nederland genomen daar zit landbouwgrond bij die niet stilstofgevoelig is. Dan kwam je op 46%. Het pas is gevallen door stikstofneerslag opnatuurgebieden. Dus tel je daar alleen mee. Toen kwamen ze op 25% met foutmarge van 100%. Dus kan 25 of 35% zijn. En uitgangsjaar 2017 zat er meer vee.
De geoanalist zei dat rvim niet de moeilijkste waren. Alleen of ze een ambtelijke eed hebben moeten afleggen om te zwijgen lijkt er wel op.
Kortom de commissie remkes oftewel de overheid, pakt gewoon cijfers die beste uitkomen voor hun anti boerenbeleid
+1
hans1980
@Kars Verwacht niet dat Geesje het hier bij laat, ze is sterk en rechtvaardig!
Jan-T
Vind ook wel vreemd dat er niemand is die verwijst naar de koppelingen dier in het programma moeten zitten, om te bepalen of er al stikstof in het programma is meegenomen waardoor er een buffer van stikstof in het programma aanwezig is welke gebruikt mag worden.

Bij de vergunning verlening is dit niet mogelijk om te koppelen waardoor de uitkomst 0,0 is en de vergunning niet mag worden verleend of dat de aannemer eerst compensatie dient te verzorgen om te kunnen bouwen.??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0