De Universiteiten Maken zich structureel schuldig aan misleiding voor eigen gewin en linkse achterban!!!!!

Zie Universiteit Amsterdam staat plot niet meer achter cijfers Mesdag Zuivelfonds. Universiteiten manipuleren trouwens nagenoeg alle onderzoeken in hun voordeel, wat voor onderwerp je ook maar kan bedenken. De landbouw moet doorpakken, voordat een stortvloed aan nieuwe regels onze bedrijven de afgrond in duwen.

Deel dit topic

Reacties

+2
anonymous_238
Volgens mij hebben ze niets met de analyse van de cijfers van het RIVM van doen , maar zijn ze doen wel met het vervolgonderzoek de toetsing van de deposito . Dat is nog maar net gestart en duurt 3 jaar. Dat zijn twee verschillende zaken. Feitelijk een juiste bewering van de UvA.
groeier
@anonymous_238
Zeg dat ook niet! Een feit is wel dat ze met veel onderzoeken, wat dat dan ook mag zijn, haast altijd een dubbele agenda hebben. Pas op voor de Universiteit.
+1
Huppel
Enige nuance is hier wel op zijn plek


groeier
@Huppel
Veel klopt idd niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0