Jinek

Jeroen v Maanen zat bij Jinek, daar trof hij oud D33 leider Pechtold! Petje af hoe Jeroen die leugenaar te kijk zette, op naar morgen!

Deel dit topic

Reacties

+6
Albert Altena
Sietta bij Nieuwsuur was ook prima.
Melkboer16
@Albert Altena ja deed het goed maar Nieuwsuur is nog linkser als Jinek en Jeroen gaf net nog weer een goede opmerking
Mensen vonden een koe melken zielig maar insecten vermalen kon dan wel! Je moet maar direct een goede opmerking voorradig hebben.
+3
de Haas
@Albert Altena Ze had haar woordje weer goed klaar, was goed idd. Dat ze die hond van een Pechtold nog een podium geven zeg! Op tv de moraalridder uit gaan hangen maar zijn zaadbak tot abortus dwingen!
+17
Kwarkje2.0
Complimenten voor Linda, Jeroen en Sieta. Als landbouw mogen we blij zijn met hen. Ik iig wel.
Als een soort van minderwaardige mensen werd geprobeerd ze verbaal af te maken op een manier waar IS nog een voorbeeld aan kan nemen
Het is dat ze geen oranje overall aan moesten anders was de vergelijking nog treffender.
Complimenten voor hun kalmte en correcte manier van reageren op het linkse geweld wat alle normen overschreed
Zonder een van de drie extra credits toe te willen dichten wil ik toch benoemen hoe goed Sieta aangaf dat je het wel over mensen en hun levens hebt
Dan nog even een kritische noot voor de tegenstanders
Pechhold liet goed zien waar D33 voor staat. Laat ik daar maar niet wat over zeggen
Jinek ook. Als presentatrice had ik bij haar toch iets meer inhoud verwacht. Ben geschokt door de manier waarop ze samen met D33 probeerde met een bot mes Jeroen en Linda spreekwoordelijk de keel door te snijden
Ik snap nu heel goed dat je daar als man niet mee kunt leven.
Stroman
@Kwarkje2.0 Achter dat lieve onschuldige blond poppetjes gezichtje schuilt een diepgeworteld links tot de oren toe bedorven rakkertje. Het is voor een man met normen en waarden een onmogelijke opgave om die behoeften te leveren.
Kwarkje2.0
@Stroman Wanneer ze zulke scherpe tandjes hebben wordt ik voorzichtig met mijn mannelijkheid.
+3
Stroman
@Kwarkje2.0 Ik laat meiden van dit kaliber ook liever LINKS liggen
jg
Rspct

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0