5

Wat is het Mesdagfonds en waarom zou het betere stikstofcijfers hebben?

Bij de kritiek op de stikstofcijfers van het RIVM komt naast die van de boerenactiegroepen nog een naam omhoog: het Mesdagfonds - voluit Mesdag-Zuivelfonds NLTO. Donderdag komt het met eigen stikstofberekeningen. Wat is dit voor organisatie? En wat is de kern van haar kritiek?

Deel dit topic

Reacties

+1
De NOS en het r.i.v.m. zijn ook niet onafhankelijk, ze meten weer met twee (kli)maten bij de slinkse media...
Negatieve aandacht is ook aandacht
+5
Voordat resultaten gepresenteerd zijn is men al begonnen om de boodschapper ongeloofwaardig te maken. Erg slap en bovendien uiterst onwetenschappelijk.
+1
Die kritiek dat viel nog wel mee !!. De enorme geheimzinnigheid er omheen en de weigering om hun broncodes bekent te maken hebben het RIVM veel schade toegebracht . De politiek zal er in de nabije toekomst flink rekening mee moeten houden dat er meer argwaan tegen vaccinatie programma's met dubieuze uitkomsten en effecten !.
Ik las net op wikipedia dat je niet de klimaatverandering mag ontkennen in een reactie op een artikel van nu.nl
Het is dus duidelijk dat ze kleur bekennen. Ik miste al een aantal reacties die ik geplaatst dacht te hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0