Vogelverenigingen maken zich meer zorgen over bedreigde wulp

NIJMEGEN (ANP) - Nederlandse vogelverenigingen maken zich "extra zorgen" over de populatie van "de grootste steltloper van Europa", de wulp. De soort is verdwenen uit de meeste natuurgebieden in Nederland en heeft het ook op het boerenland en de Waddeneilanden moeilijk.
Het bericht Vogelverenigingen maken zich meer zorgen over bedreigde wulp verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Vogelverenigingen maken zich meer zorgen over bedreigde wulp (nieuws.nl)

NIJMEGEN (ANP) - Nederlandse vogelverenigingen maken zich "extra zorgen" over de populatie van "de grootste steltloper van Europa", de wulp. De soort is verdwenen uit de meeste natuurgebieden in Nederland en heeft het ook op het boerenland en de Waddeneilanden moeilijk. Het bericht Vogelverenigingen maken zich meer zorgen over bedreigde wulp verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden natuurgebieden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!