'Draaiend' ChristenUnie flink onder vuur tijdens CETA-debat

Met de toezegging van minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel aan ChristenUnie (CU), om te kijken naar ‘waarborgen’, komt de goedkeuring van het CETA-verdrag tussen de EU en Canada in zicht.

Deel dit topic

Reacties

+1
gerrie-hul
Wat moet je met die draaiende partij Boeren let op u zaak met de volgende verkiezingen
+1
diezel
Zo, die hoeven ook niet meer naar de Kerk. 😞
+2
arjen90
LTO is natuurlijk wel voor, zal Calon wel weer geregeld hebben 🤮
+1
Bartlehiemboer
@arjen90 Ja, had ik wel gehoord in het debat ik weet niet meer wie er toen sprak. ik dacht van Haga. Maar die had het er over dat LTO zo'n 60 procent van de boeren vertegenwoordigde en dat ze voor een CETA waren. Ik weet niet waar dat vandaan komt. Jetten had die bewuste dag het acht uur journaal gezien en daar moest een kaasboerin in hebben gesproken die helemaal voor was.... Elk interview hier na met Jette haalde hij dit weer aan. Alsof die kaasboerin de hele sector vertegenwoordigd. Ik ben in elk geval niet blij met haar bijdrage aan het acht uur journaal.
+2
Pluto
Wat is die waarborging waard ????. Kaag gaat aan Canada alleen DE VRAAG stellen . Dat is de enige toezegging die ze heeft gedaan . Voordewind geild op aandacht en brengt zijn eigen partij grote schade toe .
+1
mlkvhoudr
@Groen1 tot zo ver de babbels over we moeten ze wel toekomst perspectief bieden ...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0