Nog steeds PFAS ellende

DEN HAAG - De ellende rond PFAS is nog steeds niet voorbij. Uit een enquête onder gemeenten blijkt dat er nog altijd problemen zijn met het verplaatsen van grond. Bovendien zijn de kosten voor grond omhooggegaan door keuringen.

Verantwoordelijk minister Stientje van Veldhoven (Milieu)wil lessen trekken uit de PFAS-malaise, waar overigens nooit excuses voor heeft geklonken. Van Veldhoven zegt toe dat ze voor de zomer met een plan komt om eventuele vergelijkbare situaties met nieuwe chemische stoffen anders aan te pakken. „Dan kan er tijdig actie worden ondernomen door de betrokken overheden, waarmee een grootschalige stagnatie voorkomen wordt.”

Deel dit topic

Reacties

grupstalboer
Nieuwe chemische stoffen ,maak je borst maar nat .
casev
Ipv toe te geven dat ze zelf de oorzaak van alle ellende is (zij was de gene die "het zekere voor het onzekere" wilde nemen), gaat ze onverschrokken verder naar nog meer chemische stoffen...... Wat een minister....
+1
Zwaagdijk
@casev zit toch een beetje wat in, gewasbescherming wordt zeer streng gecontroleerd op residu. Dan mag en kan het niet zo zijn dat we vervuilt raken door andere stoffen. Eerder ingrijpen dus.
Pluto
Voor de zomer met een plan ??????. Dan nog een paar weken onderhandelen ??? wordt een flink eind na de bouwvak !!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's telegraaf en pfas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN