Yvon Jaspers: 'Meer dan 75 kinderen geboren door Boer zoekt Vrouw'

Yvon Jaspers stelt dat Boer zoekt Vrouw ervoor heeft gezorgd dat er meer dan 75 kinderen zijn geboren, omdat de ouders van de kinderen elkaar via het datingprogramma hebben ontmoet. Dat zegt de presentatrice op de website van KRO-NCRV.

Deel dit topic

Reacties

weurding
Gas d'r op
Indirect verband:

Kate Moyle is een expert op het gebied van seks. In de UK Mirror noemt zij de goede conditie en het uithoudingsvermogen van boeren als reden, waarom die meer seks hebben dan andere beroepsgroepen. Boeren worden op de voet gevolgd door architecten (21 procent) en kappers (17 procent.) Journalisten staan helemaal onderaan de lijst. Een vijfde van de nieuwsvoorzieners geeft aan slechts één keer in de maand seks te hebben.

Bron: nieuweoogst.nl/nieuws/2019/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN