Een uitweg uit de stikstofimpasse, zonder boeren en kabinet

Stikstof: Natuurorganisatmaies én de bouwlobby verschenen dinsdag bij GroenLinks, dat een wetsvoorstel presenteerde om een einde aan de stikstofcrisis te maken.

Deel dit topic Een uitweg uit de stikstofimpasse, zonder boeren en kabinet (nrc.nl)

Natuurorganisaties én de bouwlobby verschenen dinsdag bij GroenLinks, dat een wetsvoorstel presenteerde om een einde aan de stikstofcrisis te maken.

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Reacties

Twentsch Land
Samen optrekken met de bouw ! 1 vuist !

En zo zie je maar weer, ieder voor zich en zoek geen steun bij die nogal anders denken ook al lijkt er in eerste begin een overeenkomst te zijn !
Jannus
Van de boeren hoor je het meest
+2
de Haas
Zie Klaver toch eens shinen. Trots als een hond met 7 lullen dat ze hem zo serieus nemen dat ze bij dit fascistisch, criminele gedrocht komen om hielen te likken. Lees a.u.b. eens Rara wie ben ik, en kom er achter dat er maar 1 plaats is voor deze schoften
Huppel
Klaver dacht dat hij Maxime mooi kon gebruiken voor zijn "verhaal". Maar andersom bleek het geval. Het enigste waar hij het mee eens was dat het tijd werd voor een plan en dat er gebouwd moest worden. Maar hoe dat plan er uit moest komen te zien waren ze het niet met elkaar eens. bnr.nl/nieuws/duurzaamheid/…
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!