Boeren gaan nu wél protesteren: 19 februari ‘alle remmen los’ in Den Haag

Den Haag kan zich opmaken voor een nieuwe protestactie van boerenactiegroepen. Farmers Defence Force (FDF) bevestigt dat 19 februari een grote groep boeren naar Zuid-Holland zal trekken. In een afbeelding die onder boeren rondgaat, staat dat daar ‘alle remmen los’ gaan.

Deel dit topic Boeren gaan nu wél protesteren: 19 februari ‘alle remmen los’ in Den Haag (ad.nl)

Den Haag kan zich opmaken voor een nieuwe protestactie van boerenactiegroepen. Farmers Defence Force (FDF) bevestigt dat 19 februari een grote groep boeren naar Zuid-Holland zal trekken. In een afbeelding die onder boeren rondgaat, staat dat daar ‘alle remmen los’ gaan.

 Boeren betogen volgende week in Den Haag tegen stikstofbeleid (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Boeren gaan volgende week woensdag opnieuw in Den Haag demonstreren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Actiegroep Farmers Defence Force (FDF) verwacht dat net als bij de eerdere betogingen duizenden tractoren naar het Malieveld zullen rijden. Het bericht Boeren betogen volgende week in Den Haag tegen stikstofbeleid verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Laatste  |  

Reacties

hans1980
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Twentsch Land
.....48 trekkers, met welke ga jij 😉

@hans1980
Bietenbrug
Ik zal de trekker al vast aanslingeren🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜💪💪💪
+57
tinus-1234
Heel handig om Mesdagfonds zo voor de wielen te rijden. Wacht 1 week... Straks heeft de politiek het alleen maar over de acties niet de eerste resultaten van het onderzoek Mesdagfonds. Heeft volgens mij 3,5 jaar en tig rechtzaken geduurd voordat RIVM boeken open deed. Laat dit eerst goed uit de verf komen. Acties doen naar mijn verwachting meer kwaad dan goed
+1
Sjaakiee
@tinus-1234 helemaal mee eens
Kempenaar
@tinus-1234 er zal toch wel overleg zijn neem ik aan
+3
tinus-1234
@Kempenaar Dat vraag ik mij af ik hoop het.. Sta achter alle acties tot nu toe. Zeker FDF heeft hart op de tong dat is men niet gewend. Maar het gaat ook echt ergens over onze familiebedrijven. Kijk naar vliegveld Lelystad. Nu lijkt ook de meer reële emissie/depositie naar boven komt. Gefundeerd onderzoek waar men niet omheen kan. Dit moet voor alle sectoren gelden laat deze info goed in beeld brengen en niet laten verwateren door deze actie. Laat het al het werk van het Mesdagfonds niet in het water vallen.

Maar misschien heb ik het mis
Kempenaar
@tinus-1234 denk dat het belangrijk is dat we ze financieel wat steun geven
hoest
+1
Coen
@tinus-1234 , idd één week later, eerst de resultaten Mesdag-presentatie flink uitmelken in en op alle media.
+3
familie pelle
@tinus-1234 denk dat het bewust is gedaan. Maximale aandacht genereren voor de presentatie een dag later. Is goedkoper en effectiever dan die reclamecampagne van 75.000 euro. (die overigens ook nodig is) maar wellicht kunnen sieta of jancees hier duidelijkheid over geven.
+1
Maaslander
@tinus-1234 Morgen komt er onderbouwing, even afwachten dus.
+1
danielle0
@tinus-1234 Deze 19 e is een zeer belangrijke en strategische dag. We gaan zeker niet Jan Cees voor de voeten lopen. Deze actie is ook gecommuniceerd met het lc en akkoord bevonden. Vanavond komt er een persbericht. Maar je kunt vast de 19e in je agenda zetten😉 want achter toetsenbord valt niet veel te winnen.....
Jannus
Quote Reactie van @danielle0:
Maar je kunt vast de 19e in je agenda zetten want achter toetsenbord valt niet veel te winnen.....

Dank Danielle,hoorde het net in de trekker op het nieuws dus is het landelijk aangekondigd,trekker staat klaar en verse olie erop

🔱🔱🔱
+4
Albert Altena
Als men dat de 19 de gaat doen zal er altijd wel iets gebeuren wat de persconferentie van de 20 ste overschaduwd.
tinus-1234
@Albert Altena precies
+1
Jannus
Quote Reactie van @Albert Altena:
Als men dat de 19 de gaat doen zal er altijd wel iets gebeuren wat de persconferentie van de 20 ste overschaduwd.

Ben ook bang dat een actie naar DH de persconferentie gaat overschaduwen,dnek na over hoe en wat te doen FDF

🔱🔱🔱
+1
tinus-1234
@Jannus Misschien wat zogenaamde flashmobs (oid) en wellicht helikopter zien te regelen en een groot spandoek(en) met verwijzing naar de site met bevindingen Mesdagfonds tot nu toe. Deze op paar opvallende plekken zien te plaatsen. Zijn vast heel veel betere ideeën. Een 'gewone' staking lijkt mij geen goed idee. Dat verliest dit middel zijn kracht. En veel burgers zullen dat niet begrijpen
Bartlehiemboer
@tinus-1234 hang ook een paar trekkers aan die helikopter...
+4
broeker
Wat is de reden om de 19de actie te gaan voeren terwijl de actie van 5 februari af geblazen is met o.a. als reden te wachten op uitkomst onderzoek mesdagfonds?
+2
Weidezicht
De 19e door hele land trekkers langs de weg en bij op afritten. Dan pak je alvast aandacht, zonder hinder en zonder dat er wat mis kan gaan. Er zal net een fietser o.id. verongelukken onder een tractor de 19e. Maar misschien heeft deze oproep die volgens mij nog niet officieel fdf is? Al een bedoeling.
Herbert
Is het wel een officieel bericht? Schijnt dat het uit een regioapp komt. Staat ook niks op de officiële pagina van FDF
matt
13 feb meer informatie hoe en wat,eerst dat maar eens afwachten dan 🤔
+1
de haasen
Het is niets anders dan aandacht vragen voor 20 feb en dat stemmen ze wel met elkaar af . ik zie het maar zo de motor even goed warm laten draaien
Koeien boertje
Caravan er achter en de 20e blijven.
Zwarte cross dan maar half februari in den Haag vieren
Pluto
Hier zijn de jongens al 3 x op pad geweest naar Den Haag en provinciehuis . Vanaf de 15 zijn ze voor 8 weken ingepland op de sleepslang . Deze is volgeboekt tot half april voor 7dagen in de week 24 uur non-stop. Die zien we voorlopig niet meer aan tafel . Dus ook niet in Den Haag , helaas !.
+2
PIONIER
@Pluto fijn dat we weten hoe druk jij het hebt maar geloof er geen flikker van dat ze non-stop door moeten doen. Wie kan zover in voren plannen wannu ie mest uit gaat rijden. Stoere praat
+1
Pluto
@PIONIER Begrijpend lezen is niet je sterke kant ???. Waar staat dat ik het druk heb ???. En zo nat is het hier ook nog niet en met deze wind droogt het snel .
PIONIER
@Pluto staat er toch. Lees je verhaal maar eens goed
+1
grupstalboer
Jammer dat ze het beperken tot Den Haag,mij te ver weg. We moeten het verdelen over heel NL, wat mij betreft alle vitale punten, bijkomend voordeel is dat er veel meer boeren mee gaan doen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden remmen , boeren , trekken , den haag en farmers defence force geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!