VIDEO: De privatisering van de Noordzee en het einde van de visserij, Deel I

Onze opname met EMK over de visserij bleek zo explosief van inhoud te zijn, dat we de uitzending in twee delen geknipt hebben. Beide delen kijken, en vooral deel II: Het Noordzeeakkoord is een MAFFIA DICTAAT !

Deel dit topic

Reacties

anonymous_238
Interessant. Veel paralellen met de landbouwlobby. Dit geeft goed aan hoe de hazen lopen en wie de gesprekspartners zijn. Als sector word je totaal niet serieus genomen en met een fooi afgescheept en de milieulobby neemt natuurkaalslag op de koop toe in ruil voor een flinke zak duiten
+1
de Haas
@anonymous_238 De sector wordt genaaid en de vrijgekomen ruimte(zee, grond etc) wordt behartigd door het grootkapitaal. Jij niks meer, hun de totale macht. Bij de gratie krijg je genoeg te vreten, of niet. Kun je thuis warm zitten, of niet.
+1
arjen90
Deel 2
-Jan-
@arjen90 Respect om het verhaal te horen achter pijn van de visserij waar Job ons al iets van vertelde op het malieveld maar ze kunnen niet zoals wij de weg op
+2
grupstalboer
Toch eigenlijk te gek voor woorden dat we deze complete waanzin niet kunnen stoppen. Er is maar 1 manier, en dat is massaal, het hele volk tegen dit handje vol gekken zo niet dan raken we allemaal aan de bedelstaf. En denk niet ach het zal wel meevallen, dat gaat het zeker niet.
+1
m uut m
Alles van de bleu tiger studio met de nodige korrels zout nemen.
+2
diezel
@m uut m
Dacht dat het behoorlijk nuchtere vissersmannen/bestuurders waren welke vooral hun eigen verhaal en visie mochten vertellen.
Klap het verhaal van de Visserij maar eens 1-op-1 om naar de Landbouw. 😞
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @m uut m:
Alles van de bleu tiger studio met de nodige korrels zout nemen

Gewoon kijken wie er aan het woord is, want een Geesje Rotgers, om maar eens iemand te noemen, die neem ik zeer serieus. Of ze nu bij Blue Tiger zit of in het NOS journaal.
grupstalboer
@m uut m Domme reactie.
Porky
Weer een bedrijfstak de nek omgedraaid. Word tijd voor een goeie honger nood.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0