Voortgang stikstofproblematiek: landbouw en gebiedsgerichte aanpak

Op 7 februari 2020 is een nieuwe Kamerbrief over de voortgang van de stikstofproblematiek gestuurd. Deze Kamerbrief gaat over maatregelen in de landbouw en een verdere impuls van de gebiedsgerichte aanpak. De Kamerbrief bevat ook enkele gewijzigde inzichten. Belangrijkste punten De belangrijkste punten uit de Kamerbrief van 7 februari 2020 zijn naar mijn mening de […]
The post Voortgang stikstofproblematiek: landbouw en gebiedsgerichte aanpak appeared first on Franca Damen.
 Voortgang stikstofproblematiek: landbouw en gebiedsgerichte aanpak (francadamen.com)

Op 7 februari 2020 is een nieuwe Kamerbrief over de voortgang van de stikstofproblematiek gestuurd. Deze Kamerbrief gaat over maatregelen in de landbouw en een verdere impuls van de gebiedsgerichte aanpak. De Kamerbrief bevat ook enkele gewijzigde inzichten. Belangrijkste punten De belangrijkste punten uit de Kamerbrief van 7 februari 2020 zijn naar mijn mening de […] The post Voortgang stikstofproblematiek: landbouw en gebiedsgerichte aanpak appeared first on Franca Damen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!