Stikstof in buitenhof/kritiek gerechtelijke macht 12.10 uur

Originele beschrijving

Buitenhof is het wekelijkse interviewprogramma van VPRO, AVROTROS en BNNVARA met maatschappelijke- en politieke debatten, gesprekken en opinies.

Bron

Buitenhof
vpro.nl

Deel dit topic

Reacties

+2
labella
Ik vond het maar weer een zwak optreden van Geurts.
Arum
😀
+2
Quote Reactie van @Arum:
Alleen zijn begin was goed

Precies, hij begon zo goed, namelijk dat het gewoon te doen is om de grond van de boeren. De dame van Groen Links zat er niet voor de natuur, maar voor Bouwend Nederland!

Toch vond ik het in die zin beter dan FDF en LTO in nieuwsuur, omdat het tenminste over de inhoud ging en niet alleen maar over wie er aan wie wel of geen excuses zou moeten aanbieden.

Het laatste item met Herman Tjeenk Willink was ook uitermate interessant. Hier werd heel duidelijk bevestigd, dat Nederland als land zijn soevereiniteit allang verspeeld heeft. Alles wordt bepaald vanuit Brussel en Straatsburg. De steeds verder uitdijende jurisprudentie van het Europees Hof zal de soevereiniteit steeds verder ondermijnen.
Tommie1
@Ян де веехоудер Bouwend Nederland boeit de landbouw niks, als de boeren de N leveren en zij kunnen we megs winsten maken zal en hen hun anus oxideren wat er met de boeren gebeurt.
+1
Jannus
@labella Ik ook,valt niet mee om als CDA in een rood hok te praten,hij had de vrouw tegenover hem aan moeten pakken op het verschil in stikstof,de stadse GL is veroorzaker van heel veel NOx etrwijl ze maar inzetten op krimp veestapel die nagenoeg N neutraal is
+2
Markus
@labella sprak net een kennis buiten de landbouw. Die vond van de week plan van GroenLinks nog best wel aardig. Toen geurts in 1 zin plan GL samenvatte: meer natuur, minder boeren, minder banen was ze ervan overtuigd geraakt dat het niet zo’n goed plan was. En waarom? Geurts kwam betrouwbaar over.
demelkboer
Geurts leeft die nog
Markus
Vond juist dat geurts het heel goed deed. Rustig en beheerst reageren. Hij sprak vanuit zijn hart met veel kennis van zaken. Aan dit soort mensen als geurts hebben wij als boeren meer aan.
+6
JanCees
@Markus fractiemedewerker????
Jaap40
@JanCees iig nieuw op prikkebord @Markus
Markus
@Jaap40 ben er al een poosje hoor
Jaap40
@Markus uw naam geeft enkel 0 tjes
Markus
@JanCees nee! Gewoon boer, tweede generatie.
buorman
@JanCees
Laten we het op Jacco fan houden 😃
prikkebord.nl/user/63584/…
cs-agrar
Quote Reactie van @Markus:
Hij sprak vanuit zijn hart

da's een ding, hij doet meestal uiteindelijk wat anders
jan.1
Je ziet dat Geurts een politicus is ,heel meegaand op Bromet van GL reageren en daarna zijn punt binnen halen.FDFer strijder van Maanen had waarschijnlijk Bromet gelijk onder de tafel doorgetrokken toen ze begon met halvering veestapel.
Maar gaat er maar eens zitten bij zo,n linkse Marielle Tweebeeke,en een interrupterende Bromet...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0