CO2 vergoeding

In het kader van duurzaamheid kunnen externe bedrijven je CO2 besparing huren. Dan hoeven hun minder te doen. Voor mijn zonnepanelen ontvang ik nu jaarlijks 4 euro per 1000 mwh. Zijn er bedrijven die meer willen geven en waar vind je dat

Deel dit topic

Reacties

Arum
😀
Grasbaal
Interessant, waar kun je die CO2-certificaten voor zonnepanelen aanvragen??
KOC1981
Ik ga er vanuit dat je aan RFC levert, kijk dan eens op melkweb.
ze bieden eigen leden 7,5€/GVO

melkweb.frieslandcampina.com/Nieuws/2019/…
van Ittersum
@KOC1981 knappe verhoging, in 2019 was het 4 euro zag ik net op de melkafrekening nu 7,50 euro
Jannus
4 euro per 1000 mwh ??

Hoeveel heb je er wel niet dan ??
+1
van Ittersum
@Jannus niet zoveel maar wel of niet deze "lifter" meenemen, zit verder geen extra kosten of arbeid voor mij aan. Dus meepakken die grijpstuiver(s). Met al die kleine grijpstuivers op je melk kwam ik over januari wel op 39,70 ex btw uit(2019-01: 38,51). Kun je tegenaan blijven schoppen maar als het past binnen je bedrijf, gewoon meedoen en meepakken.
+3
KOC1981
@Jannus hij bedoelt per 1000 kWh

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koolstofrechten en co2-certificaten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0