Landbouw Collectief: 'Gesprek met Schouten en Rutte heeft weinig opgeleverd'

Het gesprek tussen het Landbouw Collectief en minister Carola Schouten en minister-president Rutte, vrijdagochtend, heeft weinig opgeleverd. Dat meldt het Landbouw Collectief. Op een aantal harde punten is nog steeds geen overeenstemming.

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Het feit dat we al zolang in het nieuws voor komen en geregeld die tractoren langs de weg en de vlag van JS geeft al aan het publiek een signaal af dat er wel echt iets aan de hand moet zijn en ook geen uitkomst is ook weer nieuws.
mlkvhoudr
Je mag tegenwoordig wel een kop van beton hebben om alles te onthouden maar de harde eis van het lc van geen externe saldering is sowieso van tafel er komt dus sowieso externe saldering alleen nog niet duidelijk hoe.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0