Aanpak stikstofcrisis: kabinet zet 'piekbelasters' onder druk

De aanpak van de stikstofuitstoot kost zeker een half miljard euro en waarschijnlijk loopt dat bedrag nog op. Dat zal het kabinet vandaag bekendmaken. Het geld is onder meer nodig om boeren over te halen hun bedrijf te beëindigen, te verduurzamen of te verplaatsen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Pluto
Piekbelasters zijn industriële bedrijven en komen in de landbouw niet voor !. Daar zal vast wel een oplossing voor uit de hoed getoverd worden waarbij 100 vliegtuigen nog minder uitstoten dan 1 koe !. Als de landbouw na 20 februari niet verantwoordelijk is voor die 46% die ze nu nog in de schoenen geschoven krijgt is het kabinet voorbij en kan Rutte nar De Koning . De bom die Carola onder het lc heeft proberen te leggen door FDF te schofferen is binnen 24 uur na het plaatsen in haar hand ontploft .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0