Janssen: 'Landbouw Collectief komt er telkens sterker uit'

POV-voorzitter Linda Janssen is blij dat het Landbouw Collectief weer aan tafel kan met premier Mark Rutte en landbouwminister Carola Schouten. 'We houden met elkaar steeds beter de focus op de bal. We komen er telkens sterker uit.'

Deel dit topic

Reacties

+3
Als je erbij aan tafel zit , begin gewoon allemaal te lachen als rutte dat ook doet, als jullie dat tien keer hebben gedaan voelt hij zich zeer ongemakkelijk , blijf hem en carola strak aankijken , hebben ze ook een hekel aan, dan kijken ze weg en dat doen alleen mensen met een slecht geweten.
Jannus
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
blijf hem en carola strak aankijken

Plaat voor de kop,ze kijken je strak aan en lachen je uit
+1
Bartlehiemboer
@Detukkeroettwente Ik had er heel graag beeld/geluid bij willen hebben. Ze hebben het wel over ons. Na het gesprek zullen Rutte en Schouten het weer over een goed gesprek hebben en tegelijk steken ze je weer een mes in de rug.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0