Oproep aan alle boeren, "We gaan voor het gezamenlijk boerenbelang"

Hierbij een oproep aan alle boeren. We gaan met zijn allen voor winst en het eerlijke verhaal.

Bestuurders, uit welk kamp dan ook, die het landbouw belang voorop hebben staan, houdt vol en ga door. Wij steunen jullie.
En bij deze strategie komt er vanzelf een schifting tussen mensen die het landbouw belang niet voorop hebben.

Ik wil middels onderstaande actie een signaal afgeven voor bovenstaand statement. Wie volgt!!!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+4
Melkweb
Misschien beter om eerst maar eens alle boerenbestuurders op één lijn zien te houden ipv het boerenvolk weer eens op te hitsen voor een soort wave. Ben deze kolder van domme uitspattingen nu wel eens goed beu. Zet elke radiozender maar eens aan en je hoort hetzelfde. Je begint bijna te schamen voor dit soort types. Terwijl het principe of gedachtegoed juist uitstekend was en op grote sympathie ook vanuit de maatschappij kon rekenen
+1
Coen
@Melkweb , eerst beginnen met een uitgebreide screening van onze Bestuurders, er zijn er teveel met een dubbele agenda.
+18
John Spithoven
@Melkweb Kun je mij uit leggen wat er mis is met de oproep tot eensgezindheid. Ik wil steun uitstralen naar mensen die zich inzetten en zichzelf daarbij volledig wegcijferen of ze nu van LTO NMV of FDF enz zijn.
+6
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @John Spithoven:
mensen die zich inzetten

Dat het überhaupt nodig is om je als inwoner van dit land voortdurend met dit soort dingen bezig te houden. Als we een normale, eerlijke, goed functionerende overheid hadden gehad, zou iedereen gewoon lekker aan het werk zijn en van het leven genieten. DAT begin ik steeds walgelijker te vinden.
+2
weurding
@Melkweb is dat een persoonlijke mening of vertegenwoordig je rfc in het algemeen
+4
Jan S
😀
Todi
@Melkweb Bied eerst je excuus aan voor je snater weer los doet.
Lambert1
@Melkweb wat doe jij nu dan ?
Exact wat je zegt doe je ook
+4
Brutus64
Het wordt tijd voor het eerlijke verhaal in het stikstof dossier en als dat er niet komt blijft er onrust, ook Carola pakt het verkeerd aan, ze vraagt zich niet af waarom er zoveel onrust bij de boeren is
de haasen
IK VOLG
Jannus
@de haasen Ik volg ook maar het was 1 okt 5 voor 12 en dan is waakzaamheid op zijn plaats.

en hij blijft goed hè

+1
de haasen
+2
jan.1
John Spithoven heeft met deze oproep het gelijk volledig aan zijn zijde,hoop dat een ieder het inziet dat het naar elkaar wijzen geen enkel nut heeft. Niet voor de aanwijzer en ook niet voor het collectief.
Zie steeds meer schreeuwers (op dit prikbord)die al dan niet met veel kabaal hun gelijk proberen te halen.Dan weet je het natuurlijk van te voren al....,maar ze moeten wat om te overtuigen.....
Jan S
😀
+5
John Spithoven
@Melkweb Kun je mij uit leggen wat er mis is met de oproep tot eensgezindheid. Ik wil steun uitstralen naar mensen die zich inzetten en zichzelf daarbij volledig wegcijferen of ze nu van LTO NMV of FDF enz zijn.
+3
de hoef
@John Spithoven daar ging het hem denk ik niet om, hij is het ophitsen van fdf bobo marc zat, ik trouwens ook
+1
Melkweb
[/i]@de hoef [i]. Misschien beter om eerst maar eens alle boerenbestuurders op één lijn zien te houden ipv het boerenvolk weer eens op te hitsen voor een soort wave. Ben deze kolder van domme uitspattingen nu wel eens goed beu /i]

Exact !!!
+6
mlkvhoudr
@John Spithoven prima iniatief john, alle boeren is ook echt alle boeren dus ook degenen met een mening die de hardliners niet past zoals annechien hier vanmorgen weer gefileerd werd leek weer nergens op. Je krijgt geen eenheid als er geen ruimte voor andersdenkenden is, ik heb er vanmorgen geen 1 gezien die inhoudelijk op annechien reageerde t was weer blind schoppen. Als iemand iets zegt wat je niet past kun je daar natuurlijk altijd argumenten tegenover zetten waarom de ander het fout ziet, maar eenheid begint met respect naar elkaar toe. Zo ben ik het niet eens met de manier waarop fdf communiceert maar is de dag dat rapport mesdagfonds komt wel weer dag dichterbij gekomen
+5
John Spithoven
@mlkvhoudr We hebben allemaal een mening, maar dat mag ons niet verdelen.

En met de vlag onderste boven in de vlaggenmast geven we een neutraal maar duidelijk signaal af. Het is menis dit keer, een eerlijk verhaal en geen politieke spelletjes om onze eigendommen in handen te krijgen.
+2
mlkvhoudr
@John Spithoven precies de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen
Jan S
😀
+1
jan.1
Quote Reactie van @Jan S:
k ook, maar niet steun voor de mollen die onder ons zijn. En jij weet ook dat die er zijn. Zij moeten ontmaskert worden. Helaas lukt dat niet door ze in een onderonsje vriendelijk te verzoeken te stoppen hun verraad.

Een echte mol komt altijd boven,dat moet jij weten als rechtgeaarde ,,mollenvanger,,dus wacht je tijd rustig af en het komt goed.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0