Dreigende taal radicale FDF valt verkeerd bij kabinet én collega-boerenOriginele beschrijving

Farmers Defence Force is ervan overtuigd dat hun stevige uitspraken nodig zijn om hun gelijk te halen in de stikstofkwestie.

Deel dit topic Dreigende taal radicale FDF valt verkeerd bij kabinet én collega-boeren (nos.nl)

Farmers Defence Force is ervan overtuigd dat hun stevige uitspraken nodig zijn om hun gelijk te halen in de stikstofkwestie.

tinus-1234

Laatste  |  

Reacties

+20
kwarkje
Laat het fake news maar even lekker genieten van hun door Rutte gecreëerde momentje
Opvallend hoe de opstelling van de politiek vandaag geweest is.

Overleg Landbouwcollectief met Rutte en Schouten is door kabinet afgeblazen Rutte ging redelijk van leer tegen Dijkhuizen en eiste excusus over communicatie van Farmers defence force . Rutte zei kan dat Landbouwcollectief niet verder zonder Farmers Defence Forse.
Aalt Dijkhuizen sprak daarop ; meneer Rutte u heeft een coalitie van 4 partijen en ik van 13. In iedere coalitie is wel eens wat. In de uwe was een partij die halvering van de veestapel als wens/ oplossing voor de stikstofcrisis naar buiten bracht. Dat was geen kabinetsbeleid . U zet die partij ook niet uit de coalitie.
😂
+1
klant
@kwarkje ze worden een bietje zenuwachtig
Peter23
Goede opmerking. Poot stijf houden!
+6
Ynze Oenema
Ik ben blij met FDF
+3
Detukkeroettwente
Rutte is een alderbarstend DOM varken , hij word niet gehinderd door enige kennis, hij PAPAGAAID achter de meute aan, hij moet vertrekken.
+5
Biestie
FDF heeft gewoon gelijk:

overstekend wild
@Biestie we zouden eigenlijk per direct een actie moeten starten om die Calon weg te krijgen!! Als hij er voor de boeren was zou hij allang zelf zijn conclusie getrokken moeten hebben.
Koeien boertje
@overstekend wildkunnen we komende weken zo meenemen naar den Haag.
Hoeven we niet voor om te rijden
+8
slagroomvla
Die FDF Mark, die is nog veel slimmer dan ik dacht! Machtig, we hebben als boeren goud in handen met zo'n jongen!! Sinds Wien heb ik dit soort slimheid niet meer gezien..

De boodschap aan de ketenpartijen had niet duidelijker overgebracht kunnen worden als op deze manier. Missie geslaagd.
+1
Frederika
@slagroomvla ja prima even de boel goed opnaaien
m uut m
@slagroomvla
Slimmer of hardstikke dom.
+4
George
FDF is een zege voor de landbouw.
Van LTO moeten we af!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!