Statiegeld op blik voorkomt dierenleed en financiële schade

Op 28 januari vertelde Eline Vedder in de uitzending van Hart van Nederland over de gevolgen van metalen zwerfafval bij koeien. Als lid van de Vakgroep Melkveehouderij pleit zij...

Deel dit topic

Reacties

+1
Twentsch Land
Kan een goed plan zijn.....statiegeld moet dan wel fors zijn zodat de consument de moeite wil nemen......statiegeld gelijk aan een bier flesje heeft geen nut want die worden volop weggegooid in berm, sloot en weiland/akkerland.

Daarnaast een enorme boete ( ongeveer van de zelfde norm als waar boeren mee geconfronteerd worden bij het minste gevalletje ) opleggen aan die vuil deponeren daar waar het niet hoord.
sorry
Statiegeld om het inkomen van de boer aan te vullen........
sorry
Blikjes kan jje kosteloos terugsturen naar
RedBull Antwoordnummer 42128, 1020 WB Amsterdam.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0