Brussel sluit stikstofprobleem in buurlanden niet uit

BRUSSEL(ANP) - De Europese Commissie sluit niet uit dat de stikstofgrenswaarden die door Duitsland, België en andere lidstaten worden toegepast onverenigbaar zijn met de natuurrichtlijnen. Het dagelijks EU-bestuur is hierover al in gesprek met een aantal landen en dreigt met juridische stappen tegen hen als dat het geval zou zijn. Dat blijkt uit het antwoord van EU-commissaris Virginijus Sinkevičius (Milieu) op schriftelijke vragen van Europarlementariër Anja Hazekamp (Partij voor de Dieren).

Deel dit topic

Reacties

+4
kwarkje
Nexit
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @kwarkje:
Nexit

Zo snel mogelijk!
+2
George
O jee deze waanzin gaat nu ook al de grenzen over. Wordt het nog gekker allemaal.
+1
kwarkje
@George Nederland is de proeftuin
+2
puntertje
Ja, laten ze Brussel maar tegen Frankrijk zeggen dat ze geen huizen meer mogen bouwen omdat er anders misschien wel een brandnetel gaat groeien in een als kwetsbaar aangemerkt gebied. En zo niet, kunnen ze gaan dreigen met straffe maatregelen. Of we sturen ze Johan V., dat zal ze leren.
mlkvhoudr
Ik sluit ook niet uit dat er zo meteen een hoog blonde dame van een jaartje of 20 met een kort rokje en een koud biertje mijn melkstal binnen komt lopen, maar erg groot lijkt me die kans niet 😀🙈
+5
Bietenbrug
@mlkvhoudr die liep hier net binnen😋
Weidezicht
@Bietenbrug fotos........
kanniewaarzijn
@Weidezicht Kan niet, iets met portretrecht...
matt
@Weidezicht dat gaat niet meer biertje is al op 😄)
cs-agrar
Quote Reactie van @Weidezicht:
fotos

ja daar zal je wel eerst mee beginnen..🙈 ..
KOC1981
@Groen1 hoop dat ze er zichzelf mee in de voet schieten. Stel Europa vind de regels in de genoemde landen ok. Dan geven ze eigenlijk ook Nl akkoord met invoering drempelwaarde
+4
kanniewaarzijn
@Groen1 Heel Europa wordt gegijzeld door activisten die geïnfiltreerd zijn in bestuurslagen en "recht"erlijke macht. Moeten we daar met 500 miljoen mensen (Ahum….zonder VK 450 miljoen) onze oren naar laten hangen??
+1
Frans Z.
Ff klikken bij de meester.
Kringloper
Het kan niet mooier, die Eurocraten slopen de EU van binnenuit. Als ze maar een beetje opschieten, die poppenkast heeft al veel te veel gekost.
+1
Zwaagdijk
@Kringloper ja hartstikke mooi maar we worden zo arm als wat in Europa. Wat zullen die Engelsen lachen
+1
Kringloper
@Zwaagdijk er is vast één schaap over de Dam, hopelijk volgen er binnenkort meer. EU in deze vorm is niet houdbaar.
bio boer
@Zwaagdijk van 70 vette jaren naar 70 arme jaren ?
hans1980
Wachten op massale volksopstand in EU
jan w
Hoe ga je een hongersnood creeeren?
pieter p
Frankrijk staat onder het gem. van Europa geloof ik, van die stikstof poppekast hebben wij als het meezit niet zo'n last.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , milieu , partij voor de dieren , belgie , europese commissie en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
0