Kabinet komt vrijdag met plannen...

Bron

Twitter
twitter.com

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Dus rondom natura2000 gebieden krijg je de kans te vertrekken met een kleine vergoeding, bedrijven kun je alvast halveren in balans waarde.
Ook opkopen fosfaatrechten of moet rest NL intensiveren door minder landbouwgrond (door extra bos extra natuur extra infra extra zonneweides e.d)
Lijkt me dat fosfaatrechten ook betaald moeten worden minder is beter voor de blijvers
BertK
Ben benieuwd wat er van de verwachte resultaten overblijft als 20 feb blijkt dat Aerius één groot lek model blijkt. Als je de depositie niet betrouwbaar kunt berekenen, kan je dat van de verwachte verandering door opkoop van veehouderij ook niet.

Daarnaast zijn er gebieden bij de grote steden waar in velden noch wegen boeren te vinden zijn om uit te kopen. Den Haag (Westduinpark en Wapenveld), geplande woningbouw vliegveld Valkenburg (Coepelduynen) en Amsterdam (industrie noordzijde tegen N2000 en daarachter aan luwe zijde pas boeren) zijn daar goede voorbeelden van. Ook de snelheid kan daar op de snelweg niet terug naar 100 km, dat is ie al. Dan toch terug naar 80 bij gebrek aan alternatieven?
Boerma
@BertK en anders nog verder terug in snelheid. Kan je mooi in ze’n vier of drie verder. Vast minder uitstoot
de Haas
Je hebt wel lef als je onder die brief nog een handtekening durft te zetten. Ik neem aan dat je dan ook hoofdelijk aansprakelijk bent voor alle misverstanden die daar uit ontstaan?
+3
de haasen
Wat moeten we hier nu van denken . ik vertrouw het voor geen meter ben bang dat LTO haar dubbele agenda heeft in gezet
hans1980
@de haasen zowiezo lto is spreekbuis van roverheid
de haasen
@hans1980 de fabeltjeskrant . hallo meneer calon waar brengt u ons naar toe ja ja naar de ondergang 😂
+1
de haasen
Er is maar een oplossing Nederland platleggen op plaatselijk niveau . wegen blokkeren grensovergangen dicht gooien . geen melk - eieren - vlees ENZ. leveren . het is nu of nooit
van Ittersum
@de haasen "het is nu of nooit" , hoe vaak hebben we dat hier het laatste half jaar al kunnen lezen.... kan de burger een weekje zonder melk, eieren en vlees.? Zekers wel (maar wij ook zonder die inkomsten ?) en hiermee steun je de veganisten met hun ideeën énorm , slecht plan dus. Of een alternatief aanbieden of in gesprek blijven voor nog betere voorwaarden indien deze onder de maat blijken te zijn.
+1
de haasen
@van Ittersum gij bent bang van ittersum de tijd van praten is voorbij als we weer ge...... worden
George
Quote Reactie van @van Ittersum:
Zekers wel (maar wij ook zonder die inkomsten ?

Jajajajaja
Koeien boertje
@van Ittersum dacht dat wij het langer vol houden dan Nederland zonder vreten vriend 😜
Koeien boertje
@Koeien boertje we leggen er één op het spit savonds en de hele buurt is welkom

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0