Persbericht KNMI twee keer zo dom als normaal

Dierbare vriendinnen Gerrit Hiemstra lastiggevallen door wetenschappelijke zorgvuldigheid




Vandaag: het KNMI (niet een of andere clickbait-nieuwssite, maar het Koninklijk Meteorologisch Instituut zelf op de website knmi.nl) plaatst een persbericht dat het in januari 2020 twee keer zo warm was als normaal. Dit, terwijl 'twee keer zo warm' zeg maar niet echt een wetenschappelijk ding is (nou ja, als je vanaf 0 Kelvin rekent misschien).
Later vandaag: het KNMI verwijdert het persbericht stiekempjes, maar niet voordat GeenStijl een mirror heeft gemaakt.
Morgen: een of andere draaideurtopambtenaar die klaagt dat demense zo weinig vertrouwen hebben in eerbiedwaardige wetenschappelijke instituten zoals het KNMI.
 Persbericht KNMI twee keer zo dom als normaal (geenstijl.nl)

Dierbare vriendinnen Gerrit Hiemstra lastiggevallen door wetenschappelijke zorgvuldigheid Vandaag: het KNMI (niet een of andere clickbait-nieuwssite, maar het Koninklijk Meteorologisch Instituut zelf op de website knmi.nl) plaatst een persbericht dat het in januari 2020 twee keer zo warm was als normaal. Dit, terwijl 'twee keer zo warm' zeg maar niet echt een wetenschappelijk ding is (nou ja, als je vanaf 0 Kelvin rekent misschien). Later vandaag: het KNMI verwijdert het persbericht stiekempjes, maar niet voordat GeenStijl een mirror heeft gemaakt. Morgen: een of andere draaideurtopambtenaar die klaagt dat demense zo weinig vertrouwen hebben in eerbiedwaardige wetenschappelijke instituten zoals het KNMI.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden warm geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!