Peilingen 2 februari 2020

Gaat de goede kant op. VVD bijna de grond in geboord en de stijging van nobody partij PvdA lijkt me fake news.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
diezel
Beetje wensdenken.

Stel, je bent een realistische, verstandige burger...……. 😞
opiniez.com/2020/02/…
+1
Bartlehiemboer
Kunnen wij nu niets doen om de onwetende burgers voor ons te krijgen? Rutte komt straks weer met een leuke meevaller voor de burger en er wordt weer massaal op hem gestemd. Kunnen wij de burger niet omkopen? Een liter melk hier een kilo aardappelen daar gratis, met een foto als bewijs dat ze op FvD hebben gestemd of zo..
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Kunnen wij nu niets doen om de onwetende burgers

Jawel, maak "ONGEHOORD" groot. Het is de enige manier om de geïndoctrineerde burger een ander (het juiste) geluid te laten horen!
Pluto
Als de verkiezings campagnes beginnen gaat het alleen nog over de toekomst plannen Niet over de chaos die ze hebben achtergelaten !!. Dan gaan ze selecteren in welke partij ze wel en juist niet mee willen samenwerken en de kiezer gelooft alles . Een leuke spindocter en een flinke donatie breed uitgemeten in de omgekochte media en de kiezer is gemanipuleerd tot op het bot !.
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Pluto:
omgekochte media

Allemaal lid worden van "ONGEHOORD"!
+1
Melkboer16
Hoe je het ook wendt of keert een sterk toekomstig kabinet daar hoort de as VVD/CDA in en daar zoek je partijen bij! Combinaties zonder deze gaan het land, ons agrariërs etc niks brengen. Ben blij dat de PvDA weer groeit en de rest van het linkse blok flink daalt!
FvD is leuk en ik hoop dat ze mee gaan regeren! Dus gewoon een zakenkabinet eigenlijk
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkboer16:
daar hoort de as VVD/CDA in

Maakt tegenwoordig niks meer uit. Er zitten overal dezelfde figuren met hetzelfde doel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0