Lees en huiver!! #Stikstof #fouterdanfout

Ook hier staat dit onderzoek vermeld: v-focus.nl/wp-content/uploads/…
Originele beschrijving
Lees en huiver!! #Stikstof #fouterdanfout
In 2011 werd Dwingelderveld (Drenthe) natura2000 gebied. Een student van UR Wageningen ging daar 1 jaar, begeleid door zijn mentor, onderzoek doen naar de...

Deel dit topic

Reacties

+2
puntertje
Arme student, verkeerde nog in de illusie dat wetenschap onafhankelijk diende te zijn.
Tegenwoordig krijgen studenten bij wetenschapsfilosofie het standaardwerk 'Onderzoek, welke resultaten moet ik presenteren' van D. Stapel, R. Vonk et. al. onderwezen zodat uitkomsten van onderzoeken beter aansluiten bij vooringenomen stellingen.
adriaan33
@puntertje niet alleen studenten maar iedereen met bestuurlijke baan moet vooringenomen uitslag respecteren. Klokkenluider van Buitenen omschrijft dat helder dat het 't gevolg is van het loyaliteit beleid.
kanniewaarzijn
Er zijn meer van die verhalen bekend van die lekkere WUR- en LNV figuren; mensen worden onder druk gezet en krijgen een spreekverbod. Dit verhaal sluit daar naadloos bij aan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0