Illustratie van: Grasbaal

Co, EU gaat aan je prikkebord knagen.

Regulating digital platforms will be part of the EU Commission's plan to defend European democracies and fight disinformation, the commission vice-president Vera Jourova said Thursday (30 January).
euobserver.com/political/147323/

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vera Jourova

Reacties

bio boer
Die vega en likse klimaat platforms moet nodig worden aangepakt met hun leugens 👍
+2
Bonne
Iedereen moet de eigen denkwijze kunnen ventileren, wanneer hier gestuurd wordt door middel van wetgeving wordt het gevaarlijk!!
Mensen moeten zich verdiepen en zelf bedenken wat waar kan zijn en in ieder geval waar ze voor staan.
demelkboer
Als je moeite hebt met fake nieuws dan moet je zelf zorgen voor goed nieuws maar dat leuk de EU zelf nu ook niet echt de laatste tijd
Grasbaal
Wat willen ze nu eigenlijk?, dus ook Facebook en Twitter op slot?

Quote:
Vice-voorzitter van de Commissie, Maros Sefcovic, vertelde de leden van het Europees Parlement donderdag in het Europees Parlement dat het actieplan betrekking zal hebben op desinformatie, politieke campagnes, vrije en onafhankelijke media en vrijheid van meningsuiting.

"Liegen is een probleem, maar het grotere probleem is dat we in die leugens geloven. We moeten het bewustzijn vergroten over hoe desinformatie werkt en investeren in mediageletterdheid", zei ze ook.
+4
Peterr
@Grasbaal Nee, niet op slot, maar indien gewenst de mogelijkheid hebben tot ingrijpen .
Op naar een Europees totalitair regime..
+1
cowboys
@Peterr hier op dit forum wordt er ook wel is ingegrepen en verwijderd en geblokkeerd.
Peterr
@cowboys Daar ben ik ook hier principieel op tegen zover er niet bewust reclame of lauter op de man gescholden wordt, maar hé, gelijk Jan S opmerkte, we zijn hier te gast en dus aan het oordeel van Co gehouden.
We zijn daarentegen geen gast van Europa. Deze dringt haarzelf slechts op als huisbaas. En daarin gaat ze structureel te ver.
Bartlehiemboer
Ik volg het coronavirus nieuws op de voet. Ook hier kun je zien hoe je de eerste dagen van alles kon lezen, verslagen van binnenuit. Vaak geen fijne berichten. Sinds een paar dagen is het alleen nog maar nieuws wat waarschijnlijk de overheid/Ifvm zelf naar buiten willen brengen alsof de rest zwijgplicht heeft opgelegd gekregen. Het is heel opvallend.
+1
m uut m
@Bartlehiemboer
Begrijpelijk.
Geen onnodige onrust.
de jonge
@m uut m nee vooral geen nodige onrust,daarom word er op tv al apart aandacht aanbesteed in programma"s waar men vragen kan stellen
m uut m
@de jonge
Momenteel 170 doden door corona virus.
Elk jaar tussen de 250.000 en 500.000 doden door de griep.
Om het even in verhouding te zien.
diezel
Quote Reactie van @m uut m:
Om het even in verhouding te zien.

Met dit verschil, dat nu de wereldeconomie ook een virusje te pakken heeft. 😞
+2
Farmer_
@diezel Denk dat t veel meer zijn dan 170.
Vdejong
@Farmer_ Onze dochter heeft zo nu en dan contact met een meisje uit Wuhan, zij sprak eind vorige week al over honderduizend mensen met het coronavirus.
bio boer
@m uut m 2% sterft vind ook niet gek veel
+1
cowboys
@m uut m voor 170 doden maken in China niet zo'n heisa. Ik denk dat ze het bekend gingen maken toen ze al 170 doden hadden.
de jonge
@m uut m en hebben ze voor de griep ook speciale uitzendingen om vragen te stellen? nee.....maar nu met het coronavirus wel,dus kweken ze juist wel onrust....... zo apart,ze laten niet zien hoe in china levende varkens in gaten met shovels gedrukt worden
bio boer
@de jonge dat was niet best dat het geen rel is geworden op internet er zijn genoeg die willen de gehele veehouderij op doeken hier daar hoor je ze niet over
Farmer_
@Bartlehiemboer Op Twitter zie je nog wel wat video's en berichten uit china.
+3
jordi 1455
De EU ligt onder vuur en net als elke dictatuur grijpen ze naar censuur op critici de mond te snoeren, in de VS willen de Democraten ook internet censuur en ze gebruiken Rusland als excuus daarvoor.
bio boer
@jordi 1455 we mogen een eigen mening hebben al het binnen het eigen straatje past zijn net kideren die ligen tedrammen op de grond om het anders gaat dan ze zelf willen de linkse mensen
jordi 1455
@bio boer Dat linkse mensen als kinderen gedragen klopt als een bus kijk maar de reacties van de democraten toen Trump gekozen was en de reactie van de remainers op Brexit.pbs.twimg.com/media/D2T63bdW0AAMI31.jpg/
Bartlehiemboer
Eind van het verhaal, de boer heeft het gedaan let maar op. Denk ook dat het vee als eerste geruimd wordt wanneer het virus hier komt. Helemaal in stijl van D33. Dat M uut M het niet wil lezen dat kan die keuze heb je maar ik wil later door kunnen geven wat er echt is gebeurd.
+1
m uut m
@Bartlehiemboer
Je zakt weer helemaal weg.
Wordt tijd dat het voorjaar begint knap je misschien weer wat op.😉

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's coronavirus en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN