Onderzoeksjournakist Rypke Zeilmaker opgepakt! Updates

De politie verklaart om 17 uur aan de Blauwe Tijger dat Rypke Zeilmaker is opgepakt wegens bedreiging van een ambtenaar van een gemeente in Friesland.

Deel dit topic

Reacties

@arjen90 De link werkt niet meer, maar gelukkig is er het webarchief:

web.archive.org/web/20191231101227/…

Op internet gaat kennis nooit verloren!
@arjen90 De Teutoonse Kruisridders......

Mijn gedachten gaan uit naar het land alwaar wij ons terugtekken aan de oevers van de beek in het bos om daar feest te vieren en bij het ochtendgloren met bijlen te werpen! Ik verheug me in de komende tijd.

CS Lewis....

En de brieven uit de hel!

Het paganisme viert hoogtij.
+1
tinus-1234
Laatste reactie van deze pagina:
Johan D. says:
6 december 2019 at 17:45
Wat ik mij -en niemand anders- afvraag, is het volgende: De boeren die te dicht bij een Natura 2000 gebied wonen, worden uitgekocht door de overheid. De financiering kan op twee manieren: 1. De regering kijkt lief naar Klaas Knot opdat die de geldpersen aan zet, of 2. de regering zet de pers aan om de belastingbetalende citroenen nog verder uit te knijpen. Maar okay, dat is een futiliteit. Want de vraag waar het eigelijk om gaat is deze: Wat gaat er met die opgekochte gronden gebeuren? Worden die aan hun lot overgelaten of -en hier komt de aap uit de mouw- worden die braakliggende landerijen toegevoegd aan de aanpalende Natura 2000 gebieden?? Als dat laatste het geval is, gaan die gebieden zich als een inktvlek verspreiden, en komen de boeren die naast een nieuw Natura 2k gebied wonen ook in de problemen. Denkt iemand hier over na?
Pluto
@tinus-1234 Die vraag is 5 oktober al gesteld !. Deze grond wordt geschikt gemaakt voor bebouwing of natuur . Er mag geen depositie op plaats vinden dus op het gebied van de stikstof schiet je jezelf in de voet !.
weurding
@Pluto geloof niet dat rond ons natura2000gebied de grond ooit bouwrijp gemaakt gaat worden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0