Rutte en Schouten spreken boeren en natuurclubs samen

Premier Mark Rutte en minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) praten woensdag met natuurclubs en boeren over de stikstofproblematiek. De bewindspersonen spraken eerder apart met natuurorganisaties en de boerenlobby, maar het kabinet wil de partijen die in het stikstofdebat vaak tegenover elkaar staan samenbrengen.

Deel dit topic

Reacties

Kringloper
Al haal je alle mensen en al het vee weg uit NL, dan nog is de stikstof norm te hoog. Hoe willen ze dit in hemelsnaam oplossen?
Jannus
Weet niet wie er heen gaan maar breng ook info van het Mesdagfonds ter sprake en wat Geesje zo heeft onderzocht ter ondersteuning van het FDF standpunt dat we niet de veroorzakers zijn maar een klein deel door ook regionale opname van N tov N-deposito externe factoren.

schat in dat er gematigde boeren aanschuiven??Geen Jeroen of Mark
+3
cs-agrar
@Jannus juist jeroen natuurlijk
Jannus
Quote Reactie van @cs-agrar:
juist jeroen natuurlijk

Dat bedoel ik nu juist maar verwacht dat hij met zijn ongenuanceerde interpletaties niet direct een volgzame spreker zal zijn en daar heeft men niets aan in Den Haag
overstekend wild
Vers
+4
overstekend wild
Verspilde tijd, ze moeten zelf naar Brussel en erkennen dat ze er een rotzooi van gemaakt hebben
+2
cowboys
@overstekend wild met natuur organisaties praten is kansloos .gewoon helemaal niet gaan.Wat hebben natuur organisaties te bieden ?????juist niks.
Bartlehiemboer
Moeilijk dit, verspilde tijd ja, niet gaan lijkt wijsheid uit ervaring weet ik dat je dan niets hebt om op terug te vallen. Een goede spreker met de juiste timing en verstand van zaken lijkt mij de beste keus. Stuur er aub niet zo'n mompelaar naar toe. Of we er zo uit gaan komen? totaal niet. Gaan Rutte en Schouten toch weer met hun eigen idee aan de haal onder het mom van we hebben het geprobeerd, we hebben ze een kans gegeven.
kwarkje
Ach jeetje, ze hebben weet wat buitenbeentjes gevonden die er ook iets van mogen vinden
Vast natuurinclusive pp boeren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN