Vergunning is het recht om te vervuilen, net als de fosfaatrechten.

Uitdelen boven de reikwijdte van de vergunning is niet geoorloofd.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Verwachte behoefte dient positief te zijn voor het milieu

Reacties

+1
Melkboer16
@2juli2015 man hou asjeblieft op en ga aan het werk! We zijn vier jaar verder blijf niet in het verleden hangen dat brengt je helemaal niks
+3
Dirk van Zetten
@Melkboer16 dat kun jij wel zo stoer zeggen, maar er zijn bedrijven en gezinnen bij die extreem geraakt zijn door het fosfaatstelsel, ik vind het vreselijk voor hen en een kleine compensatie van de staat was zeker op zijn plaats geweest, zodat er in ieder geval perspectief is voor hen.
kwarkje
@Dirk van Zetten niet iedereen is sociaal
+1
cowboys
@Melkboer16 had jij geen vergunning in 2015?
kwarkje
@cowboys 😎😎😎😎
Degenen die geen vergunning hadden schreeuwen nu het hardst en lopen ineens voorop
Zgn in het algemeen belang.
Zo jammer dat ze een groep die ook zwaar getroffen is de overheid niet willen helpen
Was het niet : schouder aan schouder
Ik vind dat dat tenminste een goed idee
Maar verwacht geen schouder aan schouder mentaliteit wanneer je denkt: als mijn probleem maar opgelost wordt, de rest zoekt het maar uit!!
Zo werkt dat natuurlijk niet
Pluto
Daar heeft RVO zich dus aan te houden !!. Punt !!
de haasen
Even terug komen op de berichtgeving van goumans
van de week een boer gesproken die wilde gaan produceren tegen zijn toekenning van P rechten
advocaat gaf aan dat dat zinloos. was om dat de boer niet beschikte over een NB vergunning. en dat dat een vereiste was voor toekenning van rechten ( het zou zinloos zijn) .
ik heb daar om afgelopen week tientalen uitspraken gelezen veel van deze uitspraken sneuvelden in het verweer van RVO u heeft geen NB vergunning op de peildatum of niet toereikend voor het aantal dieren
ik geloof niet dat er een advocaat is die een rechtszaak gewone heeft waar de nb vergunning niet op orde was . en als er een advocaat is die de zaak gewonnen heeft met P rechten zonder dat de cliënt over een NB beschikte wil ik hem vragen deze aan de boerderij ter beschikking stelt . zo dat zij die kunnen plaatsen op het web van de boerderij en dan is al deze discussie voorbij .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0